Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Tegyvuoja karalius!(2)

Publikuota: 2019 spalio 18 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje, Teisėtvarka

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Civilinė byla dėl Virginijos Vaivadaitės, buvusios Šilutės rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro direktorės, atleidimo iš pareigų bus nagrinėjama iš naujo.

Tokį sprendimą šiandien priėmė Klaipėdos apygardos teismo Civilinių bylų skyriaus teisėjų kolegija.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Svarbu! Apie Šilutės teismo priimtą sprendimą „Šilutės ETA Žinios” rašė liepos 16 d. str. „Tegyvuoja karalius! (teismo sprendimas pridedamas)“.

Klaipėdos apygardos teismo teisėjų kolegija, išnagrinėjusi Šilutės rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro ir Šilutės rajono savivaldybės apeliacinius skundus, nustatė, kad nagrinėjamoje byloje atsakomybė ir materialiniai reikalavimai dėl atleidimo iš darbo pripažinimo neteisėtu ir taikytinų padarinių susiję ne su Šilutės rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro, kaip buvo nusprendęs pirmosios instancijos teismas – Tauragės apylinkės teismo Šilutės rūmai, bet su Šilutės rajono savivaldybės teisėmis ir pareigomis. Kitaip sakant, atsakomybė dėl V. Vaivadaitės neteisėto atleidimo iš pareigų turi būti taikoma ne Visuomenės sveikatos biurui, bet Šilutės rajono savivaldybei.

Teisėjų kolegija taip pat nustatė, kad pirmosios instancijos teismas neišanalizavo ir nepateikė teisinio vertinimo dėl vieno iš V. Vaivadaitės ieškinio reikalavimo – panaikinti ieškovei nepalankų 2018 m. lapkričio 22 d. Šilutės rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro direktorės darbo užduočių gerinimo plano komisijos vertinimą, galėjusį tapti pagrindu atleisti ją iš pareigų.

Klaipėdos apygardos teismo teisėjų kolegija nutarė panaikinti Tauragės apylinkės teismo Šilutės rūmų 2019 m. liepos 15 d. sprendimą ir perduoti bylą pirmosios instancijos teismui nagrinėti iš naujo.

Rašyti komentarą