Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Švėkšniškiai ruošiasi moliūgų šventei „Mes už šviesą 2019”

Publikuota: 2019 spalio 08 Kategorija: Aktualijos, Iš'spaudos, Rajone

D. Gailiūnienės nuotr.D. Gailiūnienės nuotr.

Jau šį savaitgalį, spalio 11-12 dienomis, Švėkšnos miestelyje pasklis žibintų šviesos. Kiek anksčiau nei įprastai vyksiančiam renginiui „Mes už šviesą 2019″ švėkšniškiai kruopščiai ruošiasi.

Šiandien, nepabūgusi lietaus ir vėjo, asociacija „Švėkšniškių sambūris” šalia Šv. Jokūbo bažnyčios papuošė miestelį floristinėmis kompozicijomis. Šiais kūriniais galės pasigrožėti ir šventės „Mes už šviesą 2019” lankytojai.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Šventinio savaitgalio metu miestelyje atsivers 3 naujos erdvės: Švėkšnos sinagoga, kurioje bus demonstruojamas filmas „Batai“ (rež. C. Fam), Švėkšnos Šv. Apaštalo Jokūbo bažnyčia, kurioje 2 vakarus iš eilės bus pristatoma koncertinė programa, nuolatos skambės vargonų muzika, taip pat bus galimybė pakilti į bažnyčios bokštą, ir Švėkšnos evangelikų liuteronų bažnyčia, kuri paskęs sakralinėje muzikoje.

Nuo spalio 9 iki 11 dienos tradicinių amatų centro kieme (Liepų al. 25A) vyks moliūgų skaptavimo konsultacijos. Čia visi kviečiami atsinešti savo moliūgus ir juos gražinti arba tiesiog dovanoti. O kad nesušaltumėte, būsite vaišinami šiltais gėrimais ir užkandžiais.

Nepraleiskite progos savaitgalį sudalyvauti grožio, šviesos bei muzikos harmonijoje. Be abejo, nepamirškite ir moliūgo atsivežti (patartina jau išskaptuoto).

www.sveksnosnaujienos.lt inf.

Rašyti komentarą