Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Vasarą Šilutėje užbaigė pramogadienis

Publikuota: 2019 rugsėjo 03 Kategorija: Šilutėje

www.silutekpc.lt nuotr.www.silutekpc.lt nuotr.

Šeštadienį Šilutės kultūros ir pramogų centras pakvietė šilutiškius atsisveikinti su vasara linksmai.

Prie kultūros centro pastato vyko renginys, pavadintas „Atsisveikink su vasara linksmai“. Jis buvo skirta netrukus naujuosius mokslo metus pradėsiantiems moksleiviams. Vidurdienį prasidėjusi šventė kvietė jaunuosius šilutiškius bei miesto svečius pašokinėti batutuose, pasidaryti laikiną tatuiruotę.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Patyrusios specialistės mergaitėms pynė neišpasakyto grožio kasas. Greta kiekvienas norintis galėjo pasigaminti sau aitvarą ar išmokti lankstyti popierinį lėktuvėlį. Šalia puikavosi 7 kartus sumažintas legendinės „Lituanikos“ skraidantis modelis. Jį bei keletą kitų sumažintų tikrų lėktuvų modelių pristatė bei apie juos pasakojo Šilutės aviacijos modeliavimo klubo „Skrydis“ atstovai.

Pavakare dauguma šios šventės dalyvių patraukė į senojo turgaus aikštę. Čia oreivių klubas „Lituanica“ karšto oro balionais į Šilutės padangę kilnojo visus norinčius. Vėliau su iš anksto užsiregistravusias smalsuoliais jie pakilo į padangę ir nusklendė Kintų link.

O vakaro scenoje po keletą šaunių šokių sušoko „Salūno“ ir „Žvaigždūnės“ šokėjai. Kaip ir dera tokiais atvejais, šventė baigėsi diskoteka, kurią surengė šilutiškiams neblogai žinomas Setas su bendraminčiais.

Daugiau nuotraukų - http://www.silutekpc.lt/naujienos/vasara-siluteje-uzbaige-pramogadienis/

www.silutekpc.lt inf.

Rašyti komentarą