Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Pristatė būdą, kaip kiekvienas gali tapti ambasadoriumi

Publikuota: 2019 rugpjūčio 08 Kategorija: Gyvenimas, Socialinė apsauga, Įvairenybės

Birželio mėn. pabaigoje portalo Aukok.lt pristatyta aukojimo inovacija „Tapk ambasadoriumi“ džiugina pirmaisiais rezultatais – galimybe nauju būdu rinkti lėšas socialiniams projektams jau pasinaudojo per 30 ambasadorių, kurie socialiniams projektams surinko daugiau nei 8 300 eurų.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

„Tapk ambasadoriumi“ – tai naujas Lietuvoje, bet pasaulyje patikrintas sprendimas, skirtas kurti individualias lėšų rinkimo kampanijas ir rinkti paramą socialiniams projektams. Vos 3 paprastais žingsniais kiekvienas norintis gali susikurti individualizuotą paramos rinkimo puslapį, juo dalintis su bendraminčiais ir realiu laiku sekti, kiek žmonių ir kokia suma jau prisidėjo prie kampanijos.

Aukok.lt portalo vadovės G. Šopaitės-Šilinskienės teigimu, šis sprendimas kurs naują aukojimo madą Lietuvoje: „Nuolat stebime aukojimo tendencijas ir matome, kad jauni žmonės noriai prisideda prie socialinių tikslų, tačiau jiems trūksta interaktyvių ir smagių būdų tai padaryti. Ištisus dešimtmečius asocijuojame aukojimą išskirtinai vien tik su negatyviomis emocijomis. Mes norime, kad nuo šiol žmonės sakytų „aš prisidedu prie gero tikslo, man smagu, draugai, prisidėkit ir jūs!”.“

„Tapk ambasadoriumi“ naujiena suteikia neribotas galimybes kiekvienam atrasti savo būdą, kaip surinkti kuo daugiau lėšų pasirinktam socialiniam projektui. Tai gali būti kilnus iššūkis bėgti maratone, pažadas nueiti nustatytą žingsnių kiekį per dieną, atsisakyti žalingo įpročio arba noras įprasminti savo šventę, vestuvių gėles ir gimtadienio dovanas iškeičiant į dovanotą gerumą kitiems. Nuo šiol visas idėjas galima paversti geru darbu ir, įtraukiant savo draugus bei aplinkinius, reikšmingai prisidėti prie socialinių tikslų.

Galimybę tapti ambasadoriumi jau išbandė tokie visuomenėje žinomi asmenys kaip kelionių organizatorius Rimvydas Širvinskas – Makalius, aktorė Emilija Latėnaitė, verslininkė Liucina Rimgailė, krepšininkas Mindaugas Kuzminskas ir sveikatingumo motyvatorė Vlada Musvydaitė. Jų kvietimai ir istorijos pristatyti portale Žmonės.lt ir ambasadorių socialinių tinklų paskyrose. „Labai džiaugiamės, kad prie „Tapk ambasadoriumi“ pristatymo kampanijos prisidėjo žinomi veidai, kurie pirmieji išbandė šią funkciją ir savo geru pavyzdžiu įkvepia tai daryti ir kitus“, – teigia G. Šopaitė-Šilinskienė.

„Tapk ambasadoriumi“ funkcionalumas integruotas Aukok.lt portale ir yra prieinamas kiekvienam norinčiam inicijuoti savo kampaniją bet kuriuo pasirinktu metu. Susikurti savo asmeninę kampaniją galima čia: https://www.aukok.lt/tapk-ambasadoriumi/

www.aukok.lt inf.

Rašyti komentarą