Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Indriuška prieš rajono valdžią: kieno pusėn pakryps Temidės svarstyklės?

Publikuota: 2016 rugsėjo 26 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Savivaldybės tarybos sprendimą atšaukti jį iš pareigų L. Indriuška apskundė teismui. (www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)Savivaldybės tarybos sprendimą atšaukti jį iš pareigų L. Indriuška apskundė teismui. (www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Šilutės rajono apylinkės teisme (teisėja Daiva Jazbutienė) baigta nagrinėti civilinė byla dėl Šilutės rajono savivaldybės tarybos šių metų gegužės 26 d. sprendimo „Dėl VšĮ Šilutės pirminės sveikatos priežiūros centro direktoriaus Liutauro Indriuškos atšaukimo iš pareigų“ pripažinimo neteisėtu.

Teismo nutartis bus skelbiama spalio 13 d.

Atsakovu šioje byloje yra ne tik Šilutės rajono savivaldybė, bet ir VšĮ Šilutės pirminės sveikatos priežiūros centras (toliau – PSPC).

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Šilutės rajono savivaldybės tarybos dauguma sprendimą atšaukti PSPC vadovą iš pareigų priėmė, atsižvelgusi į savivaldybės tarybos narės Daivos Žebelienės vadovaujamos Šilutės PSPC stebėtojų tarybos siūlymą spręsti dėl L. Indriuškos tinkamumo eiti pareigas. „Šilutės ETA Žinios“ apie tai rašė šių metų gegužės 25 d. str. „Šilutės PSPC vadovas spiriamas iš pareigų“.

Rašyti komentarą