Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės PSPC: įtampa auga

Publikuota: 2013 kovo 18 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

Šilutės PSPC kolektyvas nepageidavo, kad jų susirinkime dalyvautų žiniasklaidos atstovai. (Oresto Lidžiaus nuotr.)Šilutės PSPC kolektyvas nepageidavo, kad jų susirinkime dalyvautų žiniasklaidos atstovai. (Oresto Lidžiaus nuotr.)

Žlugusio Ūkio banko „nuskalpuoto“ Šilutės pirminės sveikatos priežiūros centro (toliau – PSPC) darbuotojai savo vyriausiosios gydytojos Jadvygos Ažukaitienės vietoje norėtų matyti kitą žmogų.

Bent jau tokį įspūdį susidarė Šilutės rajono savivaldybės administracijos direktorius Raimundas Ambrozaitis, praeitą penktadienį dalyvaudamas uždarame Šilutės PSPC darbuotojų susirinkime.

Kokios nuotaikos iš tikrųjų dabar vyrauja PSPC, negalime pasakyti, nes šios viešosios įstaigos kolektyvas penktadienio susirinkime žiniasklaidos atstovų matyti nenorėjo. Todėl buvo sutarta, kad informacijos apie susirinkime aptartus reikalus spaudai suteiks Savivaldybės administracijos direktorius.

Pasak R. Ambrozaičio, PSPC darbuotojams rūpėjo sužinoti, kaip šioje įstaigoje naudojama paramai skirta valstybei sumokėtų mokesčių dalis, kėlė klausimus dėl atlyginimo skaičiavimo metodikos profilaktinių apžiūrų kabineto slaugytojoms, domėjosi kai kuriais viešaisiais pirkimais ir bendra įstaigos finansine situacija. Žodžiu, medikai kėlė klausimus, į kuriuos jiems turėtų atsakyti ne kas kitas, bet jų tiesioginis vadovas – PSPC vyr. gydytoja J. Ažukaitienė. Todėl R. Ambrozaičiui susidarė įspūdis, kad šioje viešojoje įstaigoje stinga vadovo bendravimo su pavaldiniais.

„Jautėsi, kad darbuotojai nepatenkinti savo vadove ir tarsi norėtų kito,“ – pirmadienį telefonu sakė R. Ambrozaitis.

J. Ažukaitienė dėl sveikatos problemų penktadienio susirinkime nedalyvavo.

Primename, kad Šilutės PSPC žlugusiame Ūkio banke prarado beveik 2 milijonus litų.

Susiję str.: “Šilutės PSPC vadovė neatlaikė įtampos(?)”,
“„Buratino nuotykis“ Šilutės PSPC atsirūgo milijoniniu nuostoliu”

Rašyti komentarą