Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Iš Šilutės traukiasi jubiliejinės šventės organizatoriai

Publikuota: 2011 gegužės 02 Kategorija: Aktualijos, Šilutėje

silutesetazinios.lt archyvo nuotr.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

96 000 litų vertės sutartis su Vilniuje registruota UAB “Concept events & media” dėl Šilutės miesto 500 metų jubiliejinių renginių organizavimo šių metų gegužės 28 d. artimiausiu metu bus nutraukta. Todėl visa pasirengimo šventei našta guls Šilutės r. savivaldybei ir rajone veikiančioms kultūros įstaigoms ant pečių.

Sutartis su savivaldybės skelbtą supaprastintą atvirą konkursą Šilutės 500 metų jubiliejinių renginių organizavimo paslaugoms pirkti laimėjusia bendrove buvo pasirašyta vos daugiau kaip prieš pusę mėnesio, balandžio 13 d. O jau šiandien, gegužės 2 d., iki jubiliejinės šventės likus mažiau kaip 4 savaitėms, derinamos sutarties nutraukimo sąlygos.

Sutartis nutraukiama UAB “Concept events & media” iniciatyva sutarties šalių sutarimu. Tačiau kol visa tai neįforminta raštu, sostinėje registruotos renginių bendrovės generalinis direktorius Tadas Rimdžius atsisako kalbėti apie priežastis, pastūmėjusias UAB “Concept events & media” tokiam žingsniui.

Ne kažin kiek pirmadienio rytą pavyko sužinoti ir iš Šilutės r. savivaldybės. Mat administracijos direktorė Ida Vasiljevienė buvo išvykusi į laidotuves, Kultūros skyriaus vedėja Vilma Griškevičienė į telefono skambučius iš viso neatsiliepė, o su mero pavaduotoju Vaidu Paviloniu tepavyko persimesti keliais žodžiais, ir tai paskubomis.

Iš pastarojo sužinojome tik tiek, kad ne paskutinę vietą šioje istorijoje užima kritinės publikacijos spaudoje apie UAB “Concept events & media“ ir jos ryšius su buvusiu Šilutės r. savivaldybės administracijos vadovu, o visi rūpesčiai dėl pasirengimo jubiliejinei šventei dabar guls savivaldybei ant pečių.

Dokumentus, reikalingus sutarčiai nutraukti, pasak V. Pavilonio, UAB “Concept events & media“ turėtų paruošti dar šį pirmadienį.

Susiję straipsniai: “Jubiliejinei Šilutės šventei – beveik šimtas tūkstančių litų”, “Lietuvos kultūros sostinėje padvelkė nešvariais skalbiniais”, “Kuo toliau į mišką, tuo daugiau…”, “Jubiliejinei Šilutės šventei ir šimto tūkstančių gali būti per maža”, “Susitepusio” politiko Taryba neprileido prie komiteto vairo”.

1 skaitytojų komentaras
Bau 2011 gegužės 2d., 20:2684.15.190.90
O ko čia bevargti juk visi atkatai nuplaukė

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 11 Thumb down 3

Atsakyti

Rašyti komentarą