Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Velniai ir (ne)avinai: kuriems priklausai tu?

Publikuota: 2018 birželio 28 Kategorija: Nuo'monės

Grįžtant prie temos.

Kai Viešųjų pirkimų tarnyba (toliau – VPT) teigia, kad Šilutės rajono savivaldybės administracija, rengdama Pamario mokyklos sporto aikštyno atnaujinimo darbų su techninio darbo projekto parengimu pirkimo sąlygas ir nustatydama tiekėjų kvalifikacijos reikalavimus, dirbtinai apribojo potencialių tiekėjų konkurenciją ir galimai sumažino jų skaičių, Šilutės valdžios vyrai tvirtina, kad pažeidimų nebuvo nustatyta, o pats pirkimas buvo skaidrus.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Mat VPT sprendime jie aptiko žodį „galimai“.
Galimai jie gudrūs kaip velniai, bet ir kiti, kurie moka skaityti (jeigu jau tai sugeba), – tikrai ne avinai.
Pasitikrink ir tu, kuris dabar tai skaitai.

Orestas

Susijęs: „Viešieji pirkimai Šilutėje: be pažeidimų – niekaip“

P.S. Pirkimų organizatorei Jurgitai Skobienei pavesta atlikti mažos vertės pirkimą dėl renginio „Žuvienės virimo čempionatas 2018“ organizavimo.

Įdomu, kas laimės?

2 skaitytojų komentarai
Birutė 2018 liepos 2d., 04:5384.15.145.11
Čia, atrodo, dar vienas šmeižikiškas proveržis, imituojant tariamą žodžio laisvės idėją. Tipo – rašau ką galbvoju, o minties nesuvaržysi! Nesamonė! Neatkreipiamas dėmesys į aiškų ir nedviprasmišką savivaldybės komentarą ,,PAŽEIDIMŲ NEBUVO NUSTATYTA”! Galvoti čia visiškai nėra apie ką ir netgi nereikia visiškai. Ir gal gana jau visus gerus darbus apskundinėti ir stabdyti. Nes mes tai jau aiškiai suprantame kam čia ta rašliava naudinga ir kas čia tą miglą į akis žmonėm pučia.. O tvarka bus sukurta, ir teisingumas bus, ir nereikia čia gėdinti kuo nereikia, nes galimai ir nėra dėl ko. Tos laisvės ir teisės, kai jomis dar ir piktnaudžiaujama tikrai, reikia pagalvoti, ar taip jau labai ir reikalingos. Nes vis tiek atsiranda piktnaudžiaujančių ir nesuprantančių , jog neįsisavinus lėšų nebus ir gerų darbų visiškai. Nors gal ir supranta, o tada dar blogiau, nes daro tai priešingai.

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 5 Thumb down 5

Atsakyti

Bernardai-NAIVUOLI, juozai -NENAIVUOLI, ačia tū? 2018 liepos 2d., 09:565.20.107.167

https://www.silutesetazinios.lt/92245/jeigu-pavasari-prasidetu-potvynis/
NAIVUOLIS 2018 sausio 9d., 12:3784.15.145.11:
Perskaičiau straipsnį ir Def komentarą. Rodos nieko bendra. O visgi yra. Kaip išdurtas valdžios žmogus gali pasikliauti ta pačia valdžia? Dar konkurso metu apie tą autobusų stotį buvo tiek prikalbėta, jog ausys linko. Buvo sakoma, jog ji savivaldybei nieko nekainuos, kad ji bus pastatyta vos ne per metus ir t.t. O dabar būtų įdomu sužinoti kiek jau sukištą į šį projektą? Į autobusų parko perkėlimą? Kiek kainuoja tks ,,perkėlimas”? Kiek kainuoja naujos gatvė ir inžineriniai tinklai iki naujos parko vietos? Ir apskritai, po kiek opiumas liaudžiai, ponai prisiekusieji? Odabar ,,paskutinio” potvynio nemalonumai. Smulkmenos , juk jis PASKUTINIS. Kažkodėl abejoju….

https://www.silutesetazinios.lt/92486/medziu-aukojimas/
juozas 2018 sausio 19d., 06:4784.15.145.11 :
O tai kur tuos medžius sodinti? Ant praplatinto kelio sankasos, ar šalia sankasos? Šiaip tai visas žalgirių miškas pusiau išvirtę pusiau supuvęs šalimais…, o ir esantys šalikelėje, švelniai tariant, nepuošia… O gal geriau iš karto kryžius statykim?

ania?-(*

Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą