Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Algirdas Gečas dėkoja rinkėjams

Publikuota: 2016 spalio 12 Kategorija: Aktualijos, Seimas 2016

Algirdas Gečas.Algirdas Gečas.

Mieli šilutiškiai,
dėkoju jums, kad spalio 9 d. LR Seimo rinkimuose balsavote už mane ir Liberalų sąjūdį. Šie rinkimai man buvo ypatingi – buvo čia ir pakilimų ir gana „kietų“ nusileidimų. Visa tai pareikalavo nemažai jėgų, susikaupimo ir išminties.
Bet tai jau praeitis. Dabar jaučiuosi įgijęs daugiau patirties ir pasitikėjimo, o tie beveik du tūkstančiai mane palaikančių balsų yra tarsi jūsų įpareigojimas ir toliau dalyvauti politiniame mūsų krašto gyvenime, siekti naujų tikslų.

Įvairūs mąstytojai yra siūlę skirtingus demokratijos apibrėžimus, bet matyt labiausiai teisūs tie, kurie demokratiją apibūdina kaip tam tikrą valdžios formavimo būdą, kurio tikslas politiką padaryti visų piliečių atsakomybės dalyku. Demokratinę bendruomenę apibūdina principas, kad žmogus yra svarbiausia vertybė, o valstybė tėra įrankis bendriems žmonių poreikiams tenkinti. Šias tiesas itin gerai turi suvokti šiuolaikiniai politikai, nes jų paskirtis yra garbingai atstovauti visuomenei ir ginti jos interesus.

Ačiū!

Algirdas Gečas

.

Politinė reklama. Bus apmokėta iš LR liberalų sąjūdžio Šilutės rinkimų apygardoje Nr. 32 kandidato Algirdo Gečo rinkimų kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 161012