Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės rajono ūkininkų sąjunga remia Arvydą Jaką

Publikuota: 2015 liepos 01 Kategorija: Aktualijos, Rinkimai 2015

LŪS nuotr.LŪS nuotr.

Ne vienerius metus pažįstame liberalios politikos Šilutės rajone atstovą Arvydą Jaką, žinome jo pažiūras. Taip pat matome jo darbus ir pastangas Šilutės rajoną paversti gamtai draugišku kraštu.

Išreikšdami vieningą nuomonę ir palaikydami išsakytą Kaimo reikalų skyriaus vedėjo Alfredo Stasio Nausėdos nuomonę dėl kandidato į merus Arvydo Jako rėmimo ir palaikymo antrajame mero rinkimų ture, mes pritariame šiam palaikymui ir išsakytai paramai.

Savo pagrindine veikla ir darbu būdami arčiausiai žemės, mes, Šilutės rajono ūkininkų sąjungos nariai, vertiname tokią į visuotiną ekologiją orientuotą politiką. Daugumai mūsų taip pat artimos liberalios idėjos, skatinančios iniciatyvos laisvę. Tai sudaro sąlygas imtis asmeninės atsakomybės už savo darbus ir veiksmus. Ūkininkai tik taip ir elgiasi, nes nuo jų darbo, požiūrio ir veiklos priklauso ne tik jų ir jų šeimos gerovė, bet ir rajono bei šalies ekonominė padėtis.

Šilutės rajono ūkininkų sąjungos nariai remia Arvydą Jaką siekiant Šilutės rajono mero ir Savivaldybės tarybos pirmininko posto. Ir kviečiame už jį balsuoti visus, kam svarbi rajono ateitis bei artimos Arvydo Jako pastangos Šilutės kraštą paversti patraukliausia šalies gyvenimo vieta.

Lietuvos ūkininkų sąjungos Šilutės skyriaus pirmininkas Kęstutis Andrijauskas

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 150702