Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Už Arvydą Jaką!

Publikuota: 2015 birželio 25 Kategorija: Aktualijos, Rinkimai 2015

A. Gečas (iš kairės), A. Jakas ir V. Gečas dėkoja krašto gyventojams už pasitikėjimą.A. Gečas (iš kairės), A. Jakas ir V. Gečas dėkoja krašto gyventojams už pasitikėjimą.

Gerbiami Šilutės krašto gyventojai,
šių metų birželio 21 dieną Šilutės rajone vyko pakartotiniai Šilutės rajono savivaldybės tarybos ir Šilutės rajono mero rinkimai. Tai buvo svarbus įvykis, kuris tikrai lems Šilutės krašto raidą per artimiausius ketverius metus. Šie pakartotiniai vietos valdžios rinkimai tapo tikra pilietiškumo mokykla, kurios iššūkius mes visi sėkmingai išlaikėme.

Mes, Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) Šilutės skyriaus nariai Arvydas Jakas, Algirdas Gečas ir Vidmantas Gečas, jūsų dėka išrinkti į savivaldybės tarybą, dėkojame jums už suteiktą pasitikėjimą ir paramą.

Užtikriname jus, kad dirbdami savivaldybės taryboje sieksime kuo geriau atstovauti mūsų krašto gyventojų interesams.

Kviečiame jus liepos 5 dieną dar kartą ateiti į rinkimų apylinkes ir balsuoti už Arvydą Jaką tiesioginių mero rinkimų antrajame ture.

Kviesdami jus balsuoti už A. Jaką, mes reiškiame viltį, kad per artimiausius metus Šilutės rajonas keisis, plėtosis ir atgaus jam būdingą vystymosi veržlumą įvairiose mūsų gyvenimo srityse.

Tikime ir pasitikime jumis, mieli šilutiškiai!

Arvydas Jakas, Algirdas Gečas ir Vidmantas Gečas

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 150625