Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Balsuokime už Indrę Skablauskaitę!

Publikuota: 2013 balandžio 17 Kategorija: Kultūra, Įvertinimas

I. Skablauskaitė (kairėje) su šių metų 'Sidabrinės nendrės' premijos laureate V. Galinskiene.Jeigu manote, kad Šilutės muziejaus muziejininkė – etnografė, kultūrinių ir edukacinių renginių vedėja Indrė Skablauskaitė verta gauti LRT televizijos laidos „Gimtoji žemė“ Jorio apdovanojimą nominacijoje „Už tai, kad visiems būtų geriau“, balsuokite už jos kandidatūrą „Gimtosios žemės“ interneto svetainėje iki balandžio 21 d.

„Šilutiškė Indrė Skablauskaitė, kurios neišviliojo toliai, geba ir nori dalintis savo dvasiniu turtu, kalba senąja lietuvininkų tarme ir kitus jos moko.

Indrė aktyviai dalyvauja folkloro kolektyvo „Ramytė“ veikloje. Čia ji ne tik pasakotoja, bet ir puiki dainininkė. O ir kolektyvas šis kitoks, išsiskiriantis. Jo programoje – tik Mažosios Lietuvos dainos, rateliai, šokiai. Jos straipsnius etnografine tema publikuoja pamario krašto laikraščiai „Šilokarčema“, „Šilainės sodas“. Savo žinias apie krašto papročius, tarmę ji, kartu su Vaida Galinskiene, subtiliai ir atsakingai perteikia sukurtame filme „Mažosios Lietuvos tradicijos“,“ – taip šilutiškė muziejininkė pristatoma „Gimtosios žemės“ interneto svetainėje.

Balsuoti čia http://www.gimtojizeme.lt/GzJa2013/IndreSkablauskaite.htm

1 skaitytojų komentaras
as 2013 balandžio 18d., 06:1578.61.102.93

Tadas Gircius taip pat vertas apdovanojimo.

Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą