Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Per vieną dieną – 60 avarijų, sužeisti 7 žmonės

Publikuota: 2022 gruodžio 13 Kategorija: Avarijos, Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Šilutėje susidūrė du „Škoda Superb“ automobiliai.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Gruodžio 12 d., pirmadienį, beveik visoje šalyje snigo, dėl to eismo ir važiavimo sąlygos buvo gana sudėtingos. Per parą policijos pareigūnai užregistravo, pirminiais duomenimis, 60 eismo įvykių. Iš šių įvykių – 6, kai transporto priemonės susidūrė su į važiuojamąją kelio dalį įbėgusiais gyvūnais. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės įvykių neįvyko. Užregistruotas 1 atvejis, Skuodo rajone, Kulų 1-ajame kaime, kai po eismo įvykio (žmonės nenukentėjo) automobilio „Kia Sorento“ 62 metų vairuotojas vengė tikrintis blaivumą.

Žmonės nukentėjo 6 eismo įvykiuose, visi jie įvyko sningant. Sužeisti 7 asmenys, tarp jų 2 nepilnamečiai. Transporto priemonių susidūrimų atvejų – 4, užvažiavimų ant pėsčiųjų – 2 (1 – pėsčiųjų perėjoje). Miestuose – 5 įvykiai (Kaune – 2, Alytuje, Šilutėje, Vilniuje).

Po aštuntos ryto, Šilutėje, Tilžės gatvės ir krašto kelio Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda sankryžoje, automobilio „Škoda Superb“ 56 metų vairuotoja, sukdama į kairę iš pagrindinio kelio, nepraleido ir susidūrė su priešpriešiais pagrindiniu keliu važiavusiu kitu to paties modelio automobiliu, kurį vairavo 51-erių moteris. Nukentėjo ir į ligoninę pristatytos pirmosios „Škodos“ vairuotoja ir antrojo automobilio 15 metų keleivė.

Po trečios po pietų, Kaune, Chemijos ir Kukučių gatvių sankryžoje, krovininis automobilis ,,MAN“, vairuojamas 53 metų vyro, vingiuotoje įkalnėje pradėjo slysti ir, įvažiavęs į priešpriešinio eismo juostą, susidūrė su važiavusiu automobiliu „Audi“. Sužeista šio automobilio 28 metų vairuotoja.

Tuo pačiu metu taip pat Kaune, J. Pabrėžos gatvėje, 25 metų vyro vairuojamas automobilis „Nissan Murano“, vingyje pradėjo slysti, įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir trenkėsi į automobilį „Volkswagen Golf“, vairuojamą 21 metų vyro. Nukentėjo „Golfo“ 19 metų keleivė.

Vakare, prieš pusę aštuonių, Šakių rajone, Liepalotų kaime, Vytauto gatvėje (krašto kelyje Kaunas–Zapyškis–Šakiai) (danga apledėjusi), Kauno kryptimi važiavęs automobilis „Audi“, įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, kur kliudė 28 metų vyro vairuojamą „BMW 5ER Reihe“. Nukentėjo pirmojo automobilio 29 metų vairuotojas.

Dešimtą ryto, Alytuje, Naujojoje gatvėje, iš stovėjimo vietos automobiliu „Suzuki SX 4“ išvažiuodamas 50 metų vyras neįsitikino, kad tai daryti saugu, ir kliudė ėjusią garbaus amžiaus pėsčiąją. Sužeista ir į gydymo įstaigą nuvežta 87-erių moteris.

Popietę, Vilniuje, Justiniškių ir Medeinos gatvių sankryžoje, autobusas „MAN“, vairuojamas 55 metų vyro, šviesoforu reguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, partrenkė mažametį pėsčiąjį. Sužeidimus patyrė ir į ligoninę pristatytas 10 metų berniukas.

Transporto priemonių susidūrimai su gyvūnais: Alytaus (7.24 val. Mankūnų k.), Kelmės (5.59 val. magistraliniame kelyje A12 Ryga–Šiauliai–Tauragė–Kaliningradas), Pasvalio (11.09 val. rajoniniame kelyje Linkuva–Joniškėlis–Pumpėnai), Utenos – 2 (17.22 val. Piliakalnio k., rajoniniame kelyje Utena–Pakalniai–Alanta; 20.15 val. Mockėnų k.), Vilniaus (9.16 val. Avižienių k.) rajonuose.

Pastaba. Informacija parengta pagal pirminius duomenis, įvestus į Eismo įvykių informacinę sistemą.

lkpt.policija.lrv.lt inf.

Rašyti komentarą