Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kaip rengtis 2022-ųjų rudenį?

Publikuota: 2022 spalio 26 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Stilingi, gražūs, dažnai ir madingi drabužiai žmogui suteikia daugiau pasitikėjimo savimi. Natūralu, kad dažnam patinka sekti madas, tendencijas, fiksuoti – kas šiais metais yra gražu ir rengtis pagal dizainerių patarimus, kurie dažnai orientuoti į labai įvairius žmones.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

2022-ųjų ruduo yra ne išimtis. Jeigu norite atrodyti puikiai – siūlome remtis stilistų patarimais. Tiek kelnės vyrams, tiek striukės, tiek kiti drabužiai turi būti pasirenkami įvertinus svarbiausias taisykles, tendencijas. Jas ir aptarsime straipsnyje.

Daugiau spalvų – visus metus

Nors daugelis žmonių rudenį yra linkęs rinktis drabužius, kurie yra tamsūs arba neutralių spalvų, tačiau dizaineriai kiekvienais metais siūlo rinktis tokią aprangą, kuri yra ryški, atrodo pastebima. Tokiu atveju ir https://www.rubaiplius.lt/prekes/drabuziai-vyrams/vyriskos-kelnes/ kelnės vyrams gali būti raudonos, ir megztiniai – geltoni.

Taip, derinti ryškius drabužius nėra paprasta ir tai yra bene dažniausia priežastis, kodėl žmonės vengia labai ryškių rūbų. Visgi, šiuo metu internete galima rasti labai daug idėjų, tad drąsiai jas kopijuokite ir rinkitės tokius drabužius, kurie traukia akis, atrodo išskirtinai ir tuo pačiu padaro Jus unikalia asmenybe.

Nuostabūs raštai

Greta spalvų taip pat šį rudenį siūlome nebijoti drabužių, kurie yra puošti nuostabiais raštais. Net ir tigrinis, kuris kartais vadinamas atgyvena, kuri atrodo neskoningai – gali papuošti ne tik moterį, tačiau taip pat ir vyrą. Galiausiai juk raštai nebūtinai turi būti gyvūno kailio imitacija. Net ir gėlės, galiausiai, geometrinės figūros atrodo nuostabiai ir tuo pačiu gali Jus papuošti, suteikti Jūsų stiliui daugiau unikalumo.

O šį rudenį rinktis tokius drabužius – siūlome ypač. Galiausiai raštuoti drabužiai gali būti ne tik apatiniai, kurie dėvimi patalpose, tačiau ir lauko. Dar geriau, kad esant prastam orui Jūsų apranga skleistų šilumą bei pozityvumą.

Laisvumas – svarbi sąlyga

Ne tik moterys, tačiau ir vyrai iki šiol buvo skatinami rinktis drabužius, kurie yra labai aptempti. Taip tarsi parodoma figūra. Žinoma, mados – madomis, tad nereikia laikytis rekomendacijų. Visgi, jeigu norite būti madingas, šiuo metu siūlome daugiau dėmesio skirti oversize tipo aprangai. Ne tik striukėms, tačiau ir megztiniams, kelnėms.

Tiesa, net ir pirkti drabužiai turi būti Jūsų dydžio. Jie specialiai yra kuriami tam tikro dydžio žmogui, tad nesirinkite XXL, jeigu dėvite S tik dėl to, kad norite, jog jie būtų labiau apkritę. Rinkitės S, tačiau tokį, kuris yra oversize stiliaus. Tokiu atveju ne tik pavyks atrodyti stilingai, tačiau ir svarbiausia – gerai jaustis.

Kokybė – visada svarbi

Galiausiai, renkantis drabužius šiam sezonui, kaip ir visiems metų laikams, taip pat siūlome nepamiršti, kad visada verta investuoti į kokybę. Tai yra garantija, kad drabužis ne tik Jums ilgai tarnaus, tačiau ir puikiai atrodys. Greitosios mados poreikis mažėja ir tai yra normalu. Tai diktuoja ne tik dizaineriai, tačiau ir kiekvienas žmogus supranta, kad trumpai tarnaujantys drabužiai yra ir neekologiški. Visada siūlome vengti tokių opcijų. Pigiau ir geriau investuoti daugiau, kadangi tuomet rūbas Jums tarnaus labiau ir visada bus madingas.

Nors mados yra svarbios, kadangi daugeliui žmonių patinka jaustis vertinamam ir kad kiti žinotų, jog rengiatės taip, kaip diktuoja pasaulio mados, tačiau svarbiausia yra rasti tokius drabužius, kurie Jums tinka, kurie kelia pasitikėjimą savimi, kurie yra stilingi. Tai yra kur kas svarbiau nei mados, kurios sukasi ratu – itin aktyviai ir ne visada paprasta su jomis suspėti.

.

.Daugiau: tamprės

Užsakymo Nr. 221024

Rašyti komentarą