Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Dulkių siurbliai – šluotos ar paprasti siurbliai: ką rinktis?

Publikuota: 2022 spalio 24 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Tinkama namų priežiūra ir švarūs namai šiais laikais nereikalauja nei labai daug laiko, nei labai daug pastangų. Svarbiausia yra tinkama, geros kokybės įranga, technika, kuri optimizuoja darbus ir padaro juos ne tik kur kas paprastesniais, tačiau ir dažnai malonesniais.

Vienas darbų yra grindų valymas, siurbimas. Tam tinka ir Avitela dulkių siurbliai-šluotos, ir įprasti siurbliai, kurie naudojami daugelį metų.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Kuris variantas yra geresnis? Tai ir bandysime aptarti straipsnyje.

Kainos yra labai įvairios

Pradėjus ieškoti šios siurbimo įrangos galite pamatyti, kad kainos yra labai įvairios. Tai reiškia, kad ir dulkių siurbliai-šluotos, ir įprasta įranga gali kainuoti daugiau arba mažiau. Jokio skirtumo – kokio tai modelio siurblys. Viskas priklauso nuo techninių charakteristikų.

Jeigu norite, kad įranga Jums kainuotų bent jau kiek pigiau – visada galite sekti akcijas. Jas geriausia pamatyti internete. Apskritai tokia įranga kaip dulkių siurbliai vis dažniau perkami internetu, kadangi ne tik kur kas patogiau palyginti technines charakteristikas, tačiau ir rasti atsiliepimus apie konkrečius modelius, kurie greitina pirkimą.

Daugeliui svarbu mobilumas

Taip, daugeliui žmonių patinka tai, kad šluotos suteikia mobilumą. Nors šiuo metu galima rasti įprastus siurblius, kurie turi gana ilgus elektros laidus, tačiau tai nėra tas pats, kai įranga yra be jokio laido. Gera, kai tvarkytis namus yra patogu, taip?

O kaip patogumas?

Patogumo prasme dažniausiai laimi šluotos. Nors tai yra gana individualu, tačiau tiesiog patogu tai, kad nereikia nuolat perjungti rozetes, kad įranga veiktų. Ne ką mažiau svarbus aspektas yra ir tai, kad šluotos dažniausiai kur kas lengvesnės. Tai suteikia galimybę kasdien siurbti be jokio vargo, svarbiausia – patogiai. Daugeliui žmonių įprasti siurbliai ir nepatinka dėl to, kad jie gana sunkūs. Ir nors nėra būtina juos laikyti rankose, tačiau taip dažniausiai yra daroma, kadangi žarnos tampymas nėra „naudingas“ įrangai. Dėl to galiausiai ir yra nusprendžiama, kad gal geriau šluota. Tik tuomet reikia ieškoti tokios, kuri būtų užtektinai galinga.

Galingumo niuansai

Ar tikrai dulkių siurbliai-šluotos negali būti labai galingos? Gali. Šiuo metu pasirinkimas yra labai platus ir kiekvienas tikrai gali rasti variantą, kuris jam tinka. Tačiau dažniausiai šluotos, kurios yra galingos, kainuoja brangiau nei to paties galingumo įprasti siurbliai. Tai yra normalu. Juk šluotos dažniausiai yra patogesnė opcija, tačiau tokio paties gamintojo sukurti – nėra lengvas darbas. Dėl to kyla ir kainos. Įprasti siurbliai irgi ne visada yra galingi. Tai yra mitas. Reikia įvertinti konkrečius modelius.

Visada reikia kokybės

Kad ir kokio tipo siurblys Jums atrodo labiausiai tinkamas, siūlome kuo daugiau dėmesio skirti kokybei. Ji yra gana individuali. Nuo variantų, kurie labai giriami, iki tokių, kurie galbūt džiugina kaina, tačiau siurbimas – ne toks geras kaip yra tikimasi. Taigi, dar kartą norime akcentuoti, kad jau geriau sumokėti daugiau, tačiau būti ramiu, kad radote techniką, kuri tarnaus Jums labai daug metų. Tai visada atsiperka.

Tinkama įranga gali užtikrinti, kad darbai visada bus ne tik greiti, tačiau ir našūs. Renkantis visada naudinga tartis su specialistais, kurie gali atsakyti į Jums kylančius klausimus bei pateikti rekomendacijas. Esame tikri, kad tuomet poreikiai, kad ir kokie jie yra dideli, visada bus patenkinantys.

.

.

Užsakymo Nr. 221024

Rašyti komentarą