Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kaip rasti patikimą elektriką Vilniuje?

Publikuota: 2022 vasario 22 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Laidų keitimas, skubus elektros remontas, rozečių įvedimas, įvadinės elektros dėžės pakeitimas – visi šia darbai reikalauja specialistų pagalbos. Skirtingai nuo kitų namų ruošos darbų, elektros tinklų remontui ir priežiūrai reikalingas profesionalų dalyvavimas. Privalumai iškviesti meistrą – patogumas, kokybė, kontrolė ir atliekamų darbų garantija.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Žinoma, norint pakeisti perdegusią lemputę, nereikia patyrusio elektriko vizito. Jei nerimaujate dėl savo saugumo, galite paprašyti kaimyno pagalbos. Pažeistas lizdas ar jungiklis? Tai sudėtingesnis klausimas. Šiek tiek žinių tikrai pravers, nes elektra nėra geriausias būdas eksperimentuoti. Jei kaimynas taip pat nesijaučia pakankamai stiprus, belieka kviesti meistrą. Rizikuoti trumpuoju jungimu, sutikite, ne pati geriausia mintis.

Jei manote, kad problemos dėl netinkamo elektros instaliacijos veikimo yra susijusios tik su senomis sistemomis, klystate. Dėl neatsargumo montuojant, netinkamų prietaisų naudojimo ar projektavimo trūkumų, gali net nauja elektros instaliacija tapti problemiška. Tad profesionalus elektrikas Vilniuje, turintis ilgametę darbo patirtį šioje profesijoje – kokybiško aptarnavimo garantas.

Kelios priežastys, kurios turėtų paskatinti kreiptis pagalbos į elektriką.

• Išmušti kamščiai

Dėl nuolat atsirandančių naujų elektros prietaisų instaliacija neatlaiko apkrovos. Verta prisiminti, kad tam tikru momentu diegimas gali visiškai nustoti veikti.

• Šilti liesti kištukiniai lizdai arba jungikliai

Tai įrodo tikrai prastą visos sistemos būklę ir kelia didžiulę grėsmę viso namo gyventojų saugumui. Tokiu atveju delsti nereikėtų. Kuo greičiau elektrikas išnagrinės problemą, tuo jausitės saugiau.

• Laidų kontūro išvaizda ant sienos arba lubų

Laidai tampa matomi dėl itin aukštos temperatūros, kurią jie pasiekia. Abejotinos estetikos klausimas yra vienas dalykas. Tačiau, be abejo, svarbiausia yra saugumas. Nuolat aukšta temperatūra lemia laidų perdegimą. Ko pasekoje gali kilti net gaisras.

Mirksinčios šviesos

Kiekvienas elektros prietaisas turi turėti atskirą grandinę. Priešingu atveju, prijungus naują įrangą, dėl tinklo perkrovos nukrenta įtampa. Tokioje situacijoje atsiranda specifinis šviestuvų pritemdymas. Nereikėtų ignoruoti šios problemos. Atminkite, kad tam tikru momentu perkrautas tinklas tiesiog neatlaikys.

Elektriko įsikišimo mums reikia ne tik gedimo atveju. Elektrikų atliekamų darbų apimtis taip pat apima elektros instaliacijos projekto parengimą, elektros priėmimą ir matavimus, instaliacijos modernizavimą ir patikrinimą, net kai kurių elektros prietaisų prijungimą.

.

.

Užsakymo Nr. 220222

Rašyti komentarą