Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

4 klaidos, kurias darome pirkdami kavos aparatą

Publikuota: 2022 sausio 19 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Galima sakyti, jog kavos aparatai pastaraisiais metais išgyvena savo aukso amžių: vis daugiau žmonių nusprendžia pasilengvinti šio gėrimo gamybos procesus ir nutaria įsigyti tokį prietaisą. Jų pasirinkimo įvairovės dabar netrūksta, todėl ganėtinai sunku nepasimesti ir išsirinkti tokį aparatą, kuris iš tiesų pateisintų visus lūkesčius. Daugelis pirkėjų kartoja tas pačias klaidas, kurias šį kartą ir aptarsime.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Neapgalvojami poreikiai

Jei apsisprendėte, kad atėjo metas įsigyti kavos aparatą, tai – tik pirmas žingsnis. Svarbu žinoti, kad šie prietaisai gali būti skirtingų tipų, nuo kurių priklauso ir suteikiamos galimybės. Jei su jomis nesusipažinsite, vėliau gali tekti gailėtis, tad pirmiausia turėtumėte įvertinti savo kavos gėrimo įpročius.

Dažniausiai geriantiems juodą kavą ir norintiems išvengti didesnių išlaidų, geriausia rinktis lašelinius modelius, o jei priešingai, norite išbandyti kuo daugiau naujų skonių, Jums patiks kapsuliniai. Pusiau automatiniai kavos aparatai tiks tuo atveju, jeigu domitės šių gėrimų gaminimo procesais ir turite laiko bei noro prie jų prisidėti. Tačiau jei svajojate, kad įvairių skonių kava mėgausitės paspaudę vos kelis mygtukus, tokius norus realybe pavers automatiniai kavos aparatai.

Kaina prilyginama kokybei

Didesnė kaina ne visuomet reiškia aukštesnę kokybę, o žemesnė ne visais atvejais leidžia teigti, jog pavyko surasti geriausią pasiūlymą. Kavos aparatai skiriasi savo funkcionalumu, valdymu, dizainu, galingumu ir netgi komplektacija, todėl šiuos ir kitus kriterijus pravartu palyginti tarpusavyje. Nors tai gali atrodyti nuobodi ir sudėtinga užduotis, tik taip pavyks išsiaiškinti, ar už atitinkamą kainą iš tiesų galėsite mėgautis maksimaliais privalumais.

Nepagalvojama apie kavos puodelio kainą

Toliau tęsiant temą apie kainas, renkantis aparatą, dažnai pamirštama paskaičiuoti, kiek kainuos vienas puodelis kavos. Ši klaida pasitaiko svarstant apie kapsulinį modelį: nors paties prietaiso kaina yra labai patraukli, apie kapsules negalėtume pasakyti to paties. Žinoma, tai nereiškia, kad tokių aparatų dėl to reikėtų atsisakyti – tuo labiau, kad visuomet galima atrasti ir specialių pasiūlymų. Tačiau jei ilgalaikėje perspektyvoje norisi išleisti kuo mažiau, reikėtų rinktis tuos aparatus, kurie naudoja kavos pupeles ar jau sumaltą kavą.

Neteisingas požiūris į prekinį ženklą

Kalbant apie gamintojus, galima išskirti net dvi klaidas. Pirmoji yra ta, jog visai neatkreipiamas dėmesys į prekinį ženklą. Atsižvelgus į jį, galima nuspėti tam tikras šių aparatų galimybes ir tokiu būdu netgi susiaurinti paieškas. Pavyzdžiui, Dolce Gusto kavos aparatai naudoja kapsules, todėl galima mėgautis pačiais įvairiausiais gėrimų skoniais. Prietaisai yra ganėtinai pigūs, o jų dizainas lengvai įsilieja į aplinką. Kapsulių technologiją naudoja ir Nespresso kavos aparatai – jie dažniausiai yra kiek brangesni, siūlo daugiau juodos kavos gėrimų ir užtikrina nepriekaištingą jų kokybę. Tuo tarpu tarp automatinių modelių vis daugiau dėmesio susilaukia Nivona kompanija – dėl itin gero kainos ir kokybės santykio jie labai greitai užkariavo rinką. Juos apžiūrėsite Pigu.lt el. parduotuvėje arba paspaudę čia.

Kaip jau supratote, kiekviena kompanija turi savo išskirtinumus, tačiau vien tik į juos nereikėtų susikoncentruoti – tai dar viena dažnai daroma klaida. Net ir tuomet, jei turite savo mėgstamą prekinį ženklą, pravartu susipažinti su kitų kompanijų pasiūlymais ir palyginti suteikiamas galimybes – kartais net ir mažiau žinomos firmos gali maloniai nustebinti.

Išvengę visų šių klaidų, lengvai išsirinksite tokį kavos aparatą, kurį iš tiesų galėsite pritaikyti kasdienybėje. Svarbu atminti, jog vieno teisingo varianto šiuo atveju nėra – viskas priklauso nuo to, kam Jūs patys teikiate pirmenybę.

.

.

Užsakymo Nr. 220119

Rašyti komentarą