Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Ženklai, jog Jums atėjo metas atnaujinti virtuvės techniką

Publikuota: 2020 rugsėjo 17 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Virtuvė drąsiai galėtų būti vadinama vienu svarbiausių ir netgi brangiausių kambarių – visa čia esanti technika iš tiesų pareikalauja nemažų investicijų. Visgi net ir patys kokybiškiausi prietaisai anksčiau ar vėliau pradeda veikti nebe taip gerai, kaip iš pradžių. Tiesa, dažniausiai iš karto apie pokyčius nepradedame galvoti: juk jeigu vienas ar kitas įrenginys vis dar veikia, jo išmesti nesinori. Tačiau yra keletas ženklų, kurie byloja, jog visgi reikėtų tai padaryti – kurie iš jų rodo, jog be virtuvės technikos atnaujinimo Jums nepavyks apsieiti?

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Jūsų virtuvė panaši į senovinių daiktų muziejų

Nors šis niuansas priklauso nuo konkretaus įrenginio, galima sakyti, jog daugelis iš jų sėkmingai tarnauja apie 10-12 metų – praėjus šiam laikotarpiui, kiekvieno prietaiso būklę reikėtų atidžiai įvertinti. Ypač tuomet, jei vis dažniau tenka atlikti jo remontą: visas jam skirtas lėšas paskyrę naujam įrenginiui, galėtumėte nemažai sutaupyti. Be to, laikui bėgant, keičiasi ir virtuvės prietaisų išvaizda: tikriausiai net nereikia pasakoti, jog nusidėvėję įrenginiai bendram interjerui žavesio ir estetikos tikrai neprideda.

Pradedate pamiršti gaminimo džiaugsmą

Galima sakyti, jog šis aspektas labai susijęs su gaunamais rezultatais ir netgi gaminimo efektyvumu. Jei ilgai laukiate, kol įkais Jūsų viryklė, nesate tikri, ar orkaitė sėkmingai atliks savo darbą, o indaplovė vis dažniau rodo vieną ir tą pačią klaidą, logiška, kad į virtuvę norėsis užsukti kuo rečiau. Šiuolaikiniai virtuvės įrenginiai yra itin funkcionalūs, efektyvūs ir sukurti taip, kad visi procesai būtų kaip įmanoma sklandesni – jei tai nuskambėjo kaip naujiena, iš tiesų vertėtų susimąstyti apie pokyčius.

Triukšmas tampa problema

Labai tikėtina, jog prietaisai, artėjant jų gyvenimo pabaigai, pradės kelti kur kas daugiau triukšmo – jei jis trukdo kalbėti telefonu, žiūrėti filmus ar tiesiog erzina leidžiant laiką virtuvėje, tai galima traktuoti kaip problemą. Kai kuriais atvejais ją gali išspręsti ir atitinkamų mechanizmų remontas, tačiau tuomet reikėtų pagalvoti, ar į atitinkamą prietaisą vis dar verta investuoti. Jei nutarsite, kad ne, verčiau pradėkite ieškoti naujos technikos, kol dabartinė dar visiškai neatsisakė veikti.

Pasikeitė Jūsų gyvenimo būdas

Pastebite, jog kai kurie prietaisai tapo nebenaudojami dėl to, kad nebeatitinka Jūsų poreikių? Tai ženklas, jog vertėtų pagalvoti apie pokyčius. Tai galioja ne tik tuomet, kai kalbame apie didesnes talpas pagausėjus šeimai – dabar rinkoje galima rasti daugybę itin funkcionalių prietaisų, kurie kai kuriuos procesus netgi galės atlikti už Jus. Be to, vis daugiau jų gali būti valdomi ir išmaniuoju telefonu – nesuklysite, jei iš arčiau su jais susipažinsite.

Norite suteikti naudos planetai ir savo piniginei

Ne paslaptis, jog senesni prietaisai yra mažiau energetiškai efektyvūs (jei juos iš viso būtų galima tokiais pavadinti). Pirkdami naują įrangą, turėsite galimybę rinktis aukštesnės klasės modelius, kurie leis sumažinti sąskaitas už elektrą, dujas ar kitus naudojamus išteklius. Tiesa, jei keisite labai seną virtuvės įrangą, tikėtina, jog skirtumą pajausite net ir nepasirinkę pačiai aukščiausiai – A+++ klasei priklausančių prietaisų.

Kokia iš to nauda planetai? Sumažinę savo vartojimo kiekius, prisidėsite prie bendro vartojimo mažinimo, taigi galima sakyti, kad tai turės bent minimalios naudos klimato kaitai ir taršai – juk visuomet pirmiausia reikia pradėti nuo savęs. Platų buitinės technikos pasirinkimą siūlo Pigu.lt el. parduotuvė: šioje svetainėje ją įsigysite gera kaina.

Planuojate virtuvės remontą

Jei planuojate pakeisti virtuvės interjerą, išdėstymą ar ruošiatės kapitaliniam remontui, tikėtina, kad teks atnaujinti ir kai kuriuos įrenginius – priešingu atveju pokyčiai nebus tokie ryškūs, kaip buvo galima tikėtis. Net ir keičiant baldus anksčiau naudota įranga toje pačioje vietoje paprasčiausiai gali nebetilpti. Be to, labai svarbu, kad naujieji interjero sprendimai derėtų bent jau prie pagrindinės virtuvės technikos. Niuansų, kuriuos reikės apsvarstyti, šiuo atveju laukia ir daugiau – svarbiausius patarimus, kaip išsirinkti virtuvės buitinę techniką, rasite čia.

Pastebėjus bent vieną iš šių ženklų reikėtų nedelsti ir pagalvoti apie tam tikrų virtuvės prietaisų atnaujinimą. Tuomet ir vėl galėsite džiaugtis kur kas lengvesniais ir greitesniais maisto gaminimo procesais, kurie šią veiklą padės paversti malonumu.

.

.

Užsakymo Nr. 200917

Rašyti komentarą