Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Privalumai, kuriuos Jums suteiks kokybiška lova

Publikuota: 2020 rugpjūčio 06 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Galima ilgai kalbėti apie tai, kaip svarbu kokybiškai ir jaukiai įsirengti miegamąjį, tačiau būtų sunku nesutikti, jog kone svarbiausias baldas šiame kambaryje yra lova. Būtent nuo jos priklauso mūsų poilsio ir miego kokybė, o kartu su ja – ir kasdienis komfortas.

Jei nesate tikri, ar iš tiesų verta paskirti šiek tiek laiko, jog atrastumėte patį tinkamiausią baldą, siūlome dar kartą prisiminti, kokiais privalumais mums leidžia mėgautis saldus ir gilus miegas.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Daugiau sėkmės gyvenime

Galbūt tokia antraštė ir atrodo labai skambi, tačiau joje yra daugybė tiesos. Pasirodo, jog didžioji dalis klaidų, kurias mes padarome dirbdami ar mokydamiesi, neretai atsiranda būtent dėl nuovargio. Tuo tarpu gerai išsimiegoję, gebame kur kas geriau susikoncentruoti ir dėl to panašių situacijų išvengiame. Be to, esame produktyvesni ir energingesni: su tokia savybių kombinacija daug lengviau galima pasiekti bet kokius savo tikslus – jei darbe ilgai nesulaukiate paaukštinimo, pats metas investuoti į gerą lovą.

Geresnė sveikata ir savijauta

Žmonės, kurie gerai miega, paprastai gyvena ilgiau ir kur kas rečiau lankosi pas gydytojus – jei šiek tiek pasidomėtumėte, atrastumėte ne vieną tokį teiginį patvirtinantį tyrimą. Taip pat įrodyta, jog kokybiškas miegas yra labai svarbus širdies sveikatai ir deramam imuninės sistemos funkcionavimui. Tad jeigu rūpinatės gera savo sveikata, turėtumėte kritiškiau vertinti lovą, ant kurios šiuo metu miegate – bet kokie poilsiui įtakos turintys nepatogumai gali neigiamai atsiliepti ir ateityje.

Laimingesnis gyvenimas

Tikriausiai esate girdėję, jog mums miegant, pailsi ir mūsų smegenys, ir centrinė nervų sistema – dėl to gerai pailsėjus turime daugiau vidinės pusiausvyros. Geras miegas neabejotinai turi įtakos ir mūsų nuotaikų svyravimams: jei pastaruoju metu tapote piktesni ar liūdnesni, kurį laiką turėtumėte stebėti, ar nepasikeitė Jūsų miego ritmas. Dažnu atveju pakanka daugiau laiko paskirti poilsiui (ar pasistengti, kad jis būtų kokybiškesnis) ir kur kas dažniau galime jaustis laimingi.

Geresni santykiai

Prieš tai aptarta situacija turi įtakos ir mūsų santykiams su aplinkiniais, ir su antrąja puse – jei geriau pailsime ir nesiskundžiame psichine sveikata, kur kas rečiau įsiveliame į neracionalius konfliktus. Tad jeigu santykiai staiga tapo prastesni nei anksčiau, neskubėkite daryti pačių blogiausių išvadų ir pirmiausia įsitikinkite, ar nesuprastėjo Jūsų ar antrosios pusės miego kokybė. Tokią situaciją tikrai pavyks labai lengvai ištaisyti – tereikia išsiaiškinti, ar būtent lova yra prasto miego kaltininkė, ar visgi problemos reikėtų ieškoti čiužinyje.

Lieknesnė figūra

Deja, tai tikrai nereiškia, jog kokybiškai miegodami ir valgydami bet ką, vieną dieną galėsite vilkėti dydžiu ar keliais mažesnius rūbus. Visgi tinkamas poilsis padės Jums išvengti hormonų svyravimų, dėl kurių dažniausiai kyla noras persivalgyti – tikriausiai net nereikia sakyti, kad toks įprotis gerų rezultatų niekuomet neatneša. Tai reiškia, jog derindami kokybišką maistą su tokiu pačiu poilsio režimu, galėsite mėgautis pavydėtinai atrodančia figūra.

Mažiau streso

Jei suteiksite galimybę organizmui gerai pailsėti, jis gamins mažesnį kortizolio ir adrenalino hormono kiekį. Tai reiškia, kad Jūs būsite ramesni ir galėsite išsaugoti šaltą protą net ir labai sudėtingose stresinėse situacijose. Jei tokių akimirkų Jūsų gyvenime nestinga, kokybiška lova ir geras čiužinys yra būtent tai, į ką Jums reikėtų investuoti pirmiausiai.

Ilgaamžė investicija

Įsigiję patikimą, kokybišką lovą, jos tvarumu ir kitais suteikiamais privalumais galėsite mėgautis ilgus metus. Žinoma, laikui bėgant čiužinį gali tekti atnaujinti, tačiau pati lovos konstrukcija tikrai ilgai puoš Jūsų miegamąjį. Be to, nereikėtų manyti, kad šiems baldams reikia itin didelių išlaidų: jei palyginsite, kiek kainuoja naujausi technologiniai įrenginiai, ir patys labai greitai tuo įsitikinsite. Nepamirškite, jog lova taps ir interjero puošmena, tad jos dizaino taip pat nereikėtų ignoruoti. Daugybę šių baldų variantų siūlo Pigu.lt parduotuvė – šioje svetainėje lovą įsigysite už gerą kainą.

Atidžiau panagrinėjus šiuos privalumus, tampa aišku, kad paieškoti kokybiškos ir visus poreikius atitinkančios lovos iš tiesų yra verta. Tuo labiau kad šiais laikais galime rasti pačius įvairiausius, skirtingoms erdvėms pritaikytus baldus – tereikia paskirti šiek tiek laiko pažinčiai su jais visais.

.

.Daugiau: antklodės

.

Užsakymo Nr. 200806

Rašyti komentarą