Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kokiomis savybėmis turi pasižymėti biuro baldai?

Publikuota: 2019 rugpjūčio 26 Kategorija: Reklama, Verslas

Kiekviename biure vykdoma kokia nors veikla, tačiau tam, kad būtų galima užtikrinti geriausius rezultatus, pirmiausia būtina sukurti darbo erdvę. Ją turėtų sudaryti tam tikri elementai, o vienas iš jų – biuro baldai. Tačiau kokie jie turėtų būti?

Specialistų teigimu, yra ne viena savybė, kuria turėtų pasižymėti biuro baldai. Su jomis ir kviečiame susipažinti.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Biurui skirti baldai turi būti stilingi bei patrauklūs. Ir čia svarbu paneigti mitą – labai dažnai galvojama, kad tik namams reikia gražių, dekoratyvių baldų. Nieko panašaus – biuro baldai taip pat turi pasižymėti šiomis savybėmis, kadangi būtent jie yra viena detalių, kuriančių įmonės įvaizdį.

Aukšta kokybė – dar viena savybė, kurią turi turėti biuro baldai. Įdomu tai, kad neretai už pirkimus atsakingi asmenys stengiasi sutaupyti ir perka žemesnės kokybės biuro baldus. Vis dėlto tai tikrai nėra išmintingas pasirinkimas. Visų pirma, egzistuoja tikimybė, kad žemos kokybės baldas greičiau sulūš. O jei taip ir nenutiks, tai bendras jo tarnavimo laikas bus tikrai trumpesnis nei aukštos kokybės biuro baldų.

Pats metas įvardinti ir dar vieną savybę, kurią tiesiog privalo turėtų biuro baldai – jie turi būti patogūs. Nepamirškite, kad šiais baldais kiekvieną darbo dieną naudosis jūsų darbuotojai ir jūs tikrai turite būti suinteresuoti, kad jų sveikata ir savijauta išliktų puiki. Vis daugėja tyrimų, patvirtinančių, jog nepatogūs biuro baldai gali tapti įvairių negalavimų priežastimi. Ko gero, nė nereikia ir sakyti, kas gali laukti po to – pajutę tam tikrus simptomus, jūsų darbuotojai gali būti priversti bent kelioms dienoms palikti darbo vietą įmonėje, o tai gali turėti neigiamų pasekmių jos sėkmei bei pelno dydžiui. Taigi, drąsiai galima sakyti, jog parinkę tinkamus baldus, jūs ne tik kursite ergonomišką darbo erdvę, bet ir rūpinsitės savo darbuotojų sveikata ir, žinoma, įmonės gerove bei stabilumu.

Ne paslaptis, kad švarai bei tvarkai namuose palaikyti daugybė žmonių skiria ypatingą dėmesį, tuo tarpu įmonėse vyrauja šiek tiek kitoks supratimas: jei namų šeimininkės gali praleisti valandų valandas blizgindamos namuose esančių baldų rankenėlės, tai iš biuro baldų pageidaujama ko kito – siekiama, kad tvarkymo darbai būtų kuo trumpesni bei paprastesni. Taigi, belieka tik nepamiršti to renkantis biuro baldus – jie turėtų reikalauti kuo mažiau priežiūros. Na, o jei už patalpų bei jose esančių baldų priežiūrą atsakingi patys darbuotojai, tokiu atveju vertėtų pirmenybę teikti tokiems baldams, kurie nereikalautų daug jūsų darbuotojų laiko.

Žinoma, nereikėtų pamiršti ir dar vienos svarbios detalės – biuro baldai vienaip ar kitaip turėtų atspindėti įmonės vertybes, misiją, veiklą, siekiamybes ar uždavinius. Pavyzdžiui, jei jūsų įmonės veikla yra susijusi su ekologija ar gamtos išsaugojimu, tai tokiu atveju puikiai tiks mediniai biuro baldai. Kitas pavyzdys: jei jūsų įmonė teikia teisines paslaugas, tai biuro baldai turėtų simbolizuoti tikslumą, preciziškumą, tvirtumą, griežtas linijas ir t.t. Na, o jei jūsų įmonė teikia grožio paslaugas, tai biuro baldai turėtų būti ypač puošnūs, stilingi, spalvingi, puošti įvairiais dekoro elementais ir t.t.

Dėmesį vertėtų atkreipti ir į dar vieną aplinkybę. Jei jūsų biuras ar jame esančios patalpos yra ypač nedidelės, todėl siekiate išsaugoti kuo daugiau erdvės, idealiu pasirinkimu gali tapti daugiafunkciniai biuro baldai. Tai reiškia, jog vienas baldas turi kelias funkcijas. Tokie baldai padės sutaupyti daug vietos, išsaugoti daugiau šviesos kabinetuose ir t.t.

Taigi, dabar jau žinote, kokiomis savybėmis turėtų pasižymėti biuro baldai. Nežinote, kur ieškoti būtent tokių gaminių?

Na, o pabaigai belieka tik pridurti dar vieną detalę: biuro baldai iš tiesų yra tas pirkinys, kurio paieškai neturėtumėte gailėti nei laiko, nei pinigų. Atminkite, kad biuro baldai bus naudojami kiekvieną dieną ir juos pastebės kiekvienas, atvykęs į jūsų įmonę. Tad investuokite į juos negailėdami. Tai – ilgametė investicija, kuri tikrai džiugins ir atsipirks. Spauskite čia – jūsų laukia platus pasirinkimas baldų, kurie pasižymi visomis išvardintomis savybėmis..

Užsakymo Nr. 190826

Rašyti komentarą