Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

S. Kazlauskas: „Dabar ir aš pradedu gaudytis medicinoje“

Publikuota: 2016 sausio 20 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

S. Kazlausko (ketvirtas iš kairės) vadovaujamas Ekonomikos ir finansų komitetas. (Oresto Lidžiaus nuotr.)S. Kazlausko (ketvirtas iš kairės) vadovaujamas Ekonomikos ir finansų komitetas. (Oresto Lidžiaus nuotr.)

Ne visai rimtai apie rimtus reikalus.

„O čia jau bus!“ – šūktelėjo „tvarkietis“ Steponas Kazlauskas, savivaldybės tarybos Ekonomikos ir finansų komitete pristatydamas sprendimo projektą „Dėl viešosios įstaigos Šilutės pirminės sveikatos priežiūros centro reorganizavimo prijungiant prie viešosios įstaigos Šilutės ligoninės“.

Bet nieko tokio lyg ir neįvyko.

Susijęs: “Sveikatos reforma Šilutėje: atmosfera kaista

Tai kas, kad darbo gali netekti 23 medicinos darbuotojai. Tačiau, anot S. Kazlausko, yra daug tokių, kurie jau kalba apie sodus ir bites, bet ne apie gydymą, – suprask, jiems jau laikas eiti užtarnauto poilsio, – esą todėl didelių problemų neturėtų iškilti.

Užtat, kaip teigė savivaldybės gydytojas Marius Bartkus, tai leis sutaupyti šimtus tūkstančių eurų.

Tai kas, kad konservatorius Zigmantas Jaunius pacitavo sausio 4 d. Sveikatos apsaugos ministerijoje įvykusio posėdžio protokolą, kuriame, be kita ko, kalbama apie galimas grėsmes ir būtinybę parengti rekomendacijas, kaip turėtų būti vykdomos tokios reorganizacijos.

Užtat „tvarkietis“ Vaidas Pavilonis turėjo galimybę išsakyti savo nuomonę apie konservatorių žodyną: galimai, menamai – ir vien negatyvas.

Tai kas, kad liberalsąjūdietis Raimundas Ambrozaitis siūlė neskubėti su sprendimu, bet palaukti sveikatos apsaugos ministrės vizito Šilutėje.

Užtat S. Kazlauskas, išklausęs Šilutės ligoninės vadovo Dariaus Steponkaus pasisakymo apie tai, kad po reformos palengvės abiejų įstaigų administracinė našta, pagerės darbuotojų darbo sąlygos ir pacientų aptarnavimas ir kt., pareiškė, kad dabar ir jis pradeda gaudytis medicinoje.

Vis šis tas.

6:2 – sprendimo projektas keliauja į tarybos posėdį.

1 skaitytojų komentaras
anonimas 2016 sausio 21d., 11:4190.134.147.56
Gal ir gerai kad sumazes islaidu bet kertu lazybu kad naujas vadovas bus tvarkietis ar artimas jiems…

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 10 Thumb down 2

Atsakyti

Rašyti komentarą