Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

“Knygų Kalėdos” praturtino F. Bajoraičio bibliotekos fondus

Publikuota: 2011 gruodžio 28 Kategorija: Kultūra, Naujienos

F. Bajoraičio bibliotekos nuotr.F. Bajoraičio bibliotekos nuotr.

Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuotoje „Knygų Kalėdų” akcijoje, pasibaigusioje prieškalėdžiu, dalyvavo 121 šilutiškis. Akcijos metu F. Bajoraičio viešojoje bibliotekoje ir 23 jos filialuose įregistruotiems knygmyliams padovanota 578 naujos, iki tol bibliotekose nebuvusios knygos už 11.522 Lt.

Geranoriškų akcijos dalyvių sąrašas vis dar pildomas, nes renkama informacija iš visų bibliotekos kaimų ir miestelių filialų, dar nesuskubusių perduoti apskaitymui knygas Fondų organizavimo skyriaus bibliotekininkams. Tarp akcijos dalyvių – rajono vadovai, savivaldybės politikai, valstybės tarnautojai, elektroninių ir tradicinių laikraščių žurnalistai, verslininkai, nevyriausybinių organizacijų atstovai, viešosios bibliotekos ir jos filialų skaitytojai ir šiaip, atsitiktinai į „Pegaso” knygyną Šilutėje užsukę miestelėnai, nupirkę po vieną ar keletą naujų knygų, nuo šiol praturtinančių šilutiškių knygos gurmanų skaitymo pasaulį.

Tvariausia dovana šioje žemėje yra žmogaus išminties, proto ir sielos kūrinys knyga. Ačiū Jums, mielieji, už knygos dovaną… Ji susaistė mus ir jus neišardomos bičiulystės, ištikimybės savo krašto knygmylių skaitymo pomėgiams ir galimybės Pamario krašto žmonėms gauti visavertę informaciją bei žinias, saitais.

Išsamiau apie „Knygų Kalėdų” akcijos geradarius ir visas bibliotekai dovanotas knygas jūs rasite interneto žiniatinklyje www.silutevb.lt nuorodoje „Knygų Kalėdos”.

Šilutės bibliotekos informacija

Rašyti komentarą