Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės „darbiečiai“ dar labiau nukraujavo

Publikuota: 2014 rugsėjo 25 Kategorija: Aktualijos, Savivaldybėje

D. Soščeka (kairėje) išėjo iš Darbo partijos. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)D. Soščeka (kairėje) išėjo iš Darbo partijos. (silutesetazinios.lt archyvo nuotr.)

Darius Soščeka išstojo iš Darbo partijos frakcijos Šilutės rajono savivaldybės taryboje ir iš pačios Darbo partijos.

Tokio turinio pranešimą D. Soščeka viešai perskaitė šį ketvirtadienį, baigiantis eiliniam Šilutės r. savivaldybės tarybos posėdžiui.

Su kokia politine jėga ketina susieti savo tolesnį gyvenimą, iš karto po posėdžio D. Soščeka dar negalėjo pasakyti – esą tai spręsis artimiausiu metu.

D. Soščeka jau ne pirmas Savivaldybės tarybos narys, šią kadenciją pasitraukęs iš „darbiečių“. Prieš nepilnus metus Sauliaus Stankevičiaus vadovaujamus Šilutės “darbiečius” paliko Povilas Tunaitis.

Savivaldybės taryboje liko vienas tikras, jeigu galima taip išsireikšti, “darbietis” – S. Stankevičius, kiti trys Darbo partijos nariai – Darijus Pundžius, Juozas Sauspreškis ir Algimantas Čeponis į šios kadencijos Tarybą pateko kaip kitų partijų atstovai, bet paskui persimetė pas “darbiečius”.

4 skaitytojų komentarai
aTa 2014 rugsėjo 25d., 16:3188.118.0.18
bėga nuo mūsų saulelės visi kaip iš skestančio laivo :)

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 33 Thumb down 2

Atsakyti

kristina 2014 rugsėjo 25d., 19:3978.61.15.1
skesta saulele vai skesta… Ragaisis saslykiniams arteja…

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 17 Thumb down 2

Atsakyti

dede 2014 rugsėjo 25d., 19:3178.61.84.129
Panašus likimas Šilutėje laukia ir Pagėgių TirT partijos: jų emisarai Šilutėje , kaip miškininkai taip ir aplinkosaugininkas, pasitikėjimo nekelia…….

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 20 Thumb down 3

Atsakyti

Rink kitus 2014 rugsėjo 26d., 04:5378.61.35.108
Į Šilutės rajono savivaldybės tarybą, aukščiausiąjį valdymo organą, šitas trintukas pateko, iš viso gavęs 478 rinkėjų balsus. Atstovavo, žinoma, savo duondavio iš Darbo partijos interesus. Susimovė, žygiuodamas po vado Sauliaus brutalizmo vėliava. Soščeka buvo ir liko įtakos nulis. Nei profesinėje statybininko veikloje, nei vietinės politikos sferoje autoritetą pelnyti nesugebėjo ir nesugebės, nors jaunas, nors kadencijos pabaigoje bando ištiesti trigubai sulankstytą savigarbos stuburą. Nieko nepadės. Kuprotą – tik grabas ištiesys. Bet kas ištiesys moralinius rinkėjų stuburus – kad daugiau tokių ir panašių susidirbusiųjų į rajono valdžią neberinktų?

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 22 Thumb down 6

Atsakyti

Rašyti komentarą