Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Pašėlęs vairavimas kainavo brolio gyvybę

Publikuota: 2011 liepos 08 Kategorija: Avarijos, Teisėtvarka

'Vakarų ekspreso' nuotr.'Vakarų ekspreso' nuotr.

Penktadienį vakare netoli Ventės įvykusioje avarijoje metu žuvo žmogus. Vyriškio vairuojamas automobilis nulėkė nuo kelio ir rėžėsi į medį, mirtinai sužalotas buvo jo brolis.

Avarija siaurame kelyje Kintai-Ventė įvyko apie 20 val. Ventės link važiuojantis BMW aplenkė du automobilius ir, baigė manevrą, tačiau išlėkė į priešingą eismo juostą, nulėkė nuo kelio bei trenkėsi į medį, mašina lūžo perpus.

Po smūgio iš automobilio iškrito priekyje sėdėjęs keleivis – 27 metų vyras, kuris žuvo iš karto. Iš sumaitoto BMW iškrito ir gale sėdėjęs vyras, o vairuotoją – 37 metų žuvusiojo brolį išvadavo ugniagesiai. Jis patyrė politraumą.

Vairuotojo pažymėjimą vyriškis gavo tik prieš 11 mėnesių, spėjama, kad viena iš avarijos priežasčių galėjo būti jo nepatyrimas. Be to, pirminiais duomenimis, automobilio galinės padangos buvo pernelyg nusidėvėjusios, įtakos galėjo turėti ir greitis.

Automobiliu iš viso važiavo keturi žmonės. Žuvusysis, kaip ir jo brolis – Ventės gyventojas. Jis buvo vienas iš septynių šeimos vaikų.

Įvykio aplinkybės tikslinamos.

“Vakarų ekspresas”

Rašyti komentarą