Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Boksas: Šilutėje prasideda Lietuvos čempionatas

Publikuota: 2018 lapkričio 14 Kategorija: Kitos sporto šakos, Sportas

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Trečiadienį Šilutėje prasideda Lietuvos bokso čempionatas. Jame dalyvauja 54 boksininkai ir 15 boksininkių. Moterys kovos 6 svorio kategorijose, vyrų varžybos vyks 8 svorio kategorijose.

„Prieš 2020 metų Tokijo olimpines žaidynes Tarptautinė bokso federacija (AIBA) pakeitė vyrų svorio kategorijos. Jų sumažinta nuo dešimties iki aštuonių. Lietuvos čempionatas vyks pagal pasikeitusias taisykles, nes po šalies pirmenybių, jau pagal naujas svorio kategorijas bus formuojama Lietuvos rinktinė“, – sako Lietuvos bokso federacijos prezidentas Darius Šaluga.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Lietuvos čempionate kovos visi stipriausi šalies boksininkai, išskyrus Londono olimpinių žaidynių prizininką Evaldą Petrauską.

„Lietuvos čempionatas šiais metais boksininkams yra svarbiausios varžybos, nes čia kovojama ne tik dėl medalių, bet ir dėl vietos Lietuvos rinktinėje. Po čempionato suformuosime šalies rinktinę, kuri kitais metais dalyvaus Europos ir pasaulio čempionatuose bei pradės kovą dėl kelialapių į Tokijo olimpines žaidynes. Tikimės pratęsti tradiciją, nes po nepriklausomybės atkūrimo Lietuvos boksininkai dalyvavo visose vasaros olimpinėse žaidynėse“, – teigia Lietuvos rinktinės treneris Vidas Bružas.

Jau pirmą čempionato dieną laukia intriguojančios kovos sunkiausiose vyrų varžybų svorio kategorijose – iki 91 kg ir virš 91 kg. Trečiadienį Šilutėje kovos pasaulio ir Europos čempionatų dalyviai ir daugkartiniai šalies čempionai Tadas Tamašauskas ir Mantas Valavičius, kurie gina Lietuvos čempionų titulą.

Ketvirtadienį nuo 16 val. vyks ketvirtfinaliai, o penktadienį nuo 16 val. pusfinaliai. Lietuvos čempionato finalas šeštadienį prasidės 14 val.

Lietuvos bokso čempionato kovos vyks Šilutės Vydūno gimnazijos sporto salėje.

www.boksofederacija.lt inf.

4 skaitytojų komentarai
Jazde 2018 lapkričio 15d., 03:46188.69.241.90

nelabai kam ir idomu

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 5

Atsakyti

Jadze 2018 lapkričio 17d., 16:365.20.107.167

visiškai pritariu.
Šilutė gyva ne boksu, mat tame, galimai, vis dar galioja pasenę, taisyklės ir savokos.
Čia būtąjį ringo džentelmeną pakeitė tikras riteris, visus neįtinkantį įvertinęs “tau su galva negerai” meta už ringo virvių, iš apstulbusio referi, klykdamas falcetu “ar aš tau leeedau maaane švilpti” klastingu kabliu išmuša švilpuką, o pamatęs gulintį nevietoj gatavas nuspardyt į Marias.
Dabar taisyklės teisingai sutvarkytos prie Lentpjūvės kontoros rinktinės ringo. Čia.

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 1

Atsakyti

Jakams medaliai 2018 lapkričio 17d., 21:2990.135.209.142

Reikėjo į čempionatą Jakus įtraukti, būtų uždaužę dalyvius.Kaip anie šiom dienom nekantravo, geriausias prieš tikrą dar nenuteistą merą, o jaunasis tai net kastuvu į kovą stojo žiedinėje arenoje.

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 1

Atsakyti

Faktai 2018 lapkričio 18d., 11:3878.62.30.243

Londono olimpinių žaidynių čempiono šilutiškio E. Petrausko šiame Lietuvos bokso čempionate Šilutėje nėra. O tiek ovacijų anąsyk jo pagerbimui uoste, sutiktuvių proga buvo skirta! Sklypą namo statybai vietinės valdžios veikėjas V.Pavilonis( dabar už girtą pasišlaistymą uoste LR Aukščiausiojo Teismo nuteistas) padovanoti siūlė. Ne tik Evaldui, bet ir pirmajam jo treneriui Murauskui. Nedaug laiko praėjo, ir už chuliganizmą ta olimpinė žvaigždė – veidu į purvą. Gerai, kad ne už grotų. Nes Šilutėje treniruotų bokso ‘žvaigždžių’ ne vienas sėdo už smurtinius nusikaltimus. Jėga be proto – nulis. Eksmero Jako ir jo sūnelio pasažai – iš tos pačios serijos.

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą