Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutiški, sužinok, kaip internetą pasirinkti lengviau ir pigiau!

Publikuota: 2018 liepos 16 Kategorija: Paslaugos, Verslas

Beveik 500 metų Šilutė garsėjo kaip vienas svarbiausių Klaipėdos krašto miestų. Nuo paprasto žvejų turgaus iki beveik 17 tūkstančių žmonių apgyvendinančio miesto išaugusi Šilutė šiuo metu vis modernėja. Klaipėdos apskrityje tai vis dar labai svarbi gyvenvietė. Žmonės čia vis labiau artėja prie vakarietiško gyvenimo ritmo, su daug technologijų, dideliais informacijos srautais bei galybe linksmų pramogų, kurios prieinamos visur. Šių inovacijų priešakyje – televizija bei internetas, kurie jau tapo nepamainoma daugelio šilutiškių kasdienybės dalimi.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Be interneto ir televizijos gyventi būtų bene neįmanoma, tačiau kaip rasti pačius geriausius šių paslaugų planus ir paketus?

Perskaitę šį straipsnį žinosite visus kelius, kaip galite įsigyti interneto ir TV paslaugas bei kiekvieno iš tų būdų privalumus ir minusus. Rinktis reikės atidžiai, tačiau niekad nepamirškite, kad paslauga naudositės jūs, todėl jūsų pojūčiai ir poreikiai turėtų būti iškelti aukščiau viso kito.

Užsisakyti paslaugas tiesiai iš tiekėjo

Nors tai ir gana greitas bei paprastas būdas, bendraudami tiesiogiai su tiekėju – gausite tik teigiamą informaciją apie jų siūlomą produktą. Tačiau nesitikėkite jokios informacijos apie tam tikrus minusus, niuansus ar kitus dalykus, kurie galbūt jums nebus itin priimtini. Tiekėjo tikslas yra parduoti savo produktą, o ne paskatinti rinktis konkurento paslaugas, nes jos jums labiau tinka. Pirkdami ir bendraudami su tiekėjais tiesiogiai, pasigesite nešališkumo, tačiau jų kaltinti dėl to negalima, jie tik nori parduoti. Į tiesiogiai iš jų gaunamą informaciją žiūrėkite šiek tiek skeptiškai. Jeigu norite sparčios greitaveikos arba tam tikrų kanalų, o galbūt esate išsikėlę finansinius reikalavimus perkamoms paslaugoms – pirmas girdimas pasiūlymas nebūtinai turi būti pats geriausias.

Rinktis paslaugas pagal artimuosius ir kaimynus

Lietuvoje žmonės neretai renkasi TV ar interneto paslaugas remdamiesi vien aplinkinių ar artimųjų atsiliepimais. Nors jūsų artimieji tikriausiai ir sako tiesą apie paslaugų kokybę, kuri juos tenkina, tai nereiškia, jog jums, visai kitam vartotojui, su tikrai kitokiais poreikiais ta pati paslauga kels geras emocijas. Galbūt net pats tiekėjas neturi techninių galimybių įvesti tokias paslaugas ten, kur jūs gyvenate. Tai sužinoti vien kalbant su vartotojais – sudėtinga. Tam reiktų profesionalių patarimų ir konsultacijų, kas atvertų duris į sėkmingesnį tokios paslaugos pirkimą.

Jeigu jau renkatės paslaugą pagal nuomonę iš šalies, rinkitės profesionalų ir nešališką konsultavimą. Kolegos, draugai ir artimieji, ko gero, nėra profesionalai TV ir interneto paslaugų planų srityse, todėl reikėtų praplėsti akiratį ir vengti sprendimą priimti vien dėl teigiamos aplinkinių reakcijos.

Protingas pasirinkimas be spragų

Galvodami savo galva neabejotinai priimsite geriausius sprendimus. Šilutėje TV paslaugų ir interneto planų galimybės yra tikrai plačios. To, kas būdavo seniau, jog Vilniuje ar Kaune prieinamos televizijos kokybė bei interneto greitis nuo Šilutėje teikiamų paslaugų skirdavosi, vis mažėja. Jei norite rasti geriausius pasiūlymus TV ar interneto paslaugoms įsigyti – myPlan turėtų būti kita jūsų stotelė. Jų paslaugos yra nemokamos. myPlan puslapyje užpildote prašymą ir su jumis susisiekęs specialistas jau turi visus prieinamus planus pagal jūsų gyvenamą vietą Šilutėje ir padės pasirinkti optimaliausią sprendimą. Norite didelės spartos interneto ir televizijos su daug kanalų? O galbūt ieškote pačių pigiausių sprendimų mobiliam internetui? Tiek technologiniu, tiek finansiniu aspektu optimaliausią pasiūlymą rasti pačiam yra be galo sunku, nes reikia daug ką lyginti ir į daug ką gilintis. Tačiau užpildę prašymą myPlan puslapyje jūs jau atlikote visą darbą. Daugiau rūpintis paslaugų lyginimu ar atsirinkimu – nebereikės.

Šitaip rinkdamiesi paslaugas išvengsite pašalinių nuomonių poveikio ir primygtinio brukimo tiesiai iš tiekėjų. Užteks vos vieno skambučio ir jau žinosite, kokios paslaugos Šilutėje yra prieinamos būtent jums. Skirtingų tiekėjų planus palygins ir geriausią arba geriausius pasiūlymus atrinks kvalifikuoti ir profesionalūs specialistai. Išmanioji, kabelinė, palydovinė televizijos bei šviesolaidinis, plačiajuostis, mobilusis ar net bevielis internetas – visa tai ir dar daugiau galės būti jūsų už gerą kainą.

Užsakymo Nr. 180716

Rašyti komentarą