Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Vairuotojams (ir ne tik): policijos reidų grafikas

Publikuota: 2018 balandžio 30 Kategorija: Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Lietuvos policija informuoja, kad gegužės mėnesį šalies keliuose policijos pareigūnai organizuos sustiprintas respublikines eismo kontrolės priemones.

Gegužės 1– 2 d. ir gegužės 25–29 d. - sustiprinta vairuotojų blaivumo ir apsvaigimo nuo narkotinių medžiagų kontrolė, transporto priemonių vairavimo, kai asmuo neturi teisės vairuoti ar kai iš vairuojančio asmens teisė vairuoti atimta, atvejų išaiškinimas ir kontrolė.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Gegužės 1–10 d. – vairuotojų naudojimosi mobiliojo ryšio priemonėmis kontrolė, taip pat vairuotojų veiklos, nesusijusios su vairavimu, kontrolė.

Gegužės 14–20 d. – krovininių automobilių, autobusų, motociklų, pradedančiųjų vairuotojų kontrolė (Europos kelių policijos tinklo TISPOL priemonė bus vykdoma Estijoje, Suomijoje, Didžiojoje Britanijoje, Lenkijoje, Vengrijoje, Belgijoje ir Vokietijoje).

Gegužės 1–gegužės 31 d. – pėsčiųjų ir dviračių vairuotojų eismo saugumo užtikrinimo priemonės. Bus vykdoma sustiprinta vairuotojų pareigų pėstiesiems ir pėsčiųjų bei dviračių vairuotojų pareigų vykdymo (Kelių eismo taisyklių V, VI ir VIII sk. nuostatų) kontrolė.

Sėkmės kelyje!

policija.lrv.lt inf.

Rašyti komentarą