Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

15min.lt: Pagryniuose sudegė trijų butų namas

Publikuota: 2017 liepos 20 Kategorija: Gaisrai, Teisėtvarka

15min.lt nuotr.15min.lt nuotr.

Trečiadienį, apie 9 val., Šilutės priemiesčio gyvenvietėje Pagryniuose užsiliepsnojo trijų butų gyvenamasis namas.

Iš trijų name gyvenančių šeimų, kilus gaisrui, jame buvo tik viena. Bute miegojo 20-metis šeimininkas, trejais metais vyresnė šeimininkė, jų du vaikai – šešerių berniukas ir penkerių mergaitė. Tuo metu pas šeimą svečiavosi ir devynmetis berniukas su tėvais.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Liepsnas, plintančias nuo katilinės, pastebėjo į svečius atvykęs vyras. Buto gyventojai puolė evakuotis: pirmiausia du vaikus iškėlė pro langą. Devynerių metų berniukas lauke atsidūrė tik nusvilęs plaukus.

Bute liko nėščia moteris, kuri nežinojo, į kurią pusę mestis – mat visą butą buvo apėmusios liepsnos. Apdegusi moteris išgabenta į ligoninę.

Šeima prarado visą savo turtą. Butas buvo suremontuotas, atnaujinta jo išorė. Vis dėlto, kai atvyko ugniagesiai, stogas jau buvo bebaigiąs sukristi, namas degė atvira liepsna.

Tokį liepsnos plitimą galimai lėmė tai, kad namo išorei naudotos medžiagos, tokios kaip polistirenas ir plastikinės plokštės.

15min.lt inf.

1 skaitytojų komentaras
Re 2017 liepos 20d., 21:5184.15.188.150

Šiandien prie naujosios statomos “Maximos” nugriovė garažus prie Geležinkelio gatvės. Įdomu, kada pagaliau bus pradėti griauti Šilutės autobusų parko pastatai ir tvora, lyg tais čia bus statomas “Lidl” prekybos centras su autobusu stotimi? Ar jiems reikia pastoviai priminti jų pareigą bei raginti greičiau išsikraustyti bei paruošti teritoriją statybom?

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 6

Atsakyti

Rašyti komentarą