Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Įkliuvo su kanapėmis

Publikuota: 2017 gegužės 08 Kategorija: Nusikaltimai, Teisėtvarka

Policijos asociatyvi nuotr.Policijos asociatyvi nuotr.

Praeitą savaitę Tauragės aps. VPK pareigūnai Traksėdžių kaime, Šilutės rajone, sustabdė automobilį BMW 525, kurio vairuotojas S.S. gabeno apie 4 gramus augalinės kilmės medžiagos, kaip įtariama, narkotinės medžiagos – kanapių.

Paaiškėjo, jog vienas iš automobilio keleivių M. V. su savimi taip pat turėjo apie 6 gramus augalinės kilmės medžiagos, kaip įtariama, kanapių.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Ūkiniame pastate, esančiame Traksėdžių kaime, Šilutės rajone, pareigūnai nusprendė atlikti kratą, kurios metu rasta apie 5 kg. augalinės kilmės medžiagos, kaip įtariama, kanapių, jų stiebų, lapų ir smulkintos medžiagos.

Ūkinį pastatą naudojantis asmuo V.K. 2017 m. balandžio 18 d. teismo baudžiamuoju įsakymu buvo pripažintas kaltu pagal LR BK 265 str. dėl kanapių auginimo. Taip pat jam pareikštas įtarimas pagal LR BK 260 str. 1 d. dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti. Įtariamajam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas. Kitiems dviems įtariamiesiems S.S. Ir M.V. skirtos švelnesnės kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Už neteisėtą kanapių auginimą įtariamasis gali būti baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų. Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Policija ragina gyventojus nelikti abejingiems daromiems teisės pažeidimams ir apie jiems žinomas panašaus pobūdžio veikas pranešti:
Policijos budėtojų telefonu (8 446) 20 270;
Anoniminiu policijos pasitikėjimo telefonu (8 446) 61 952;
Bendruoju pagalbos telefonu 112.

Tauragės aps. VPK inf.

Rašyti komentarą