Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Nespėjęs išgirsti teismo sprendimo, jaunuolis vėl įvykdė vagystę

Publikuota: 2016 gruodžio 06 Kategorija: Nusikaltimai, Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Visai neseniai Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Tauragės AVPK) Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai informavo visuomenę apie išaiškintas gerai policijai žinomų jaunuolių nusikalstamas veikas. Nors ikiteisminio tyrimo bylos perduotos teismui pagreitinto proceso tvarka ir jaunuoliai laukia teismo dienos, vienas iš jų vėl įkliuvo policijai.

Sekmadienį apie 2.37 val. pareigūnai gavo pranešimą, kad išdaužus langą buvo įsibrauta į parduotuvę, esančią Šilutės r., Saugų sen., Vilkyčių k., iš kurios pavogta įvairių maisto produktų.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai netruko nustatyti, kas įvykdė šią nusikalstamą veiką. Peržiūrėję vaizdo įrašą, jie pamatė, kad šalia parduotuvės esančia šiukšlių dėže langą išdaužė jiems žinomas gretimo kaimo gyventojas, visai neseniai įkliuvęs už dar kelias vagystes. Septyniolikmetis iš parduotuvės pavogė alaus, bulvių traškučių, bandelių bei vaflių ir patraukė į draugo namus.

Sulaikytam jaunuoliui pareikšti įtarimai dėl vagystės. Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tauragės AVPK inf.

Rašyti komentarą