Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Girtą kelių gaidelį sustabdė stulpas

Publikuota: 2016 spalio 14 Kategorija: Avarijos, Teisėtvarka

15min.lt nuotr.15min.lt nuotr.

Penktadienį Šilutėje nuo kelio nulėkęs girtas vairuotojas ieškojo, kas galėtų padėti ištraukti iš griovio jo automobilį. Kelių ereliui pavyko greitai surasti traktorininką, tačiau įtarus šilutiškis atsisakė jam padėti.

Kaip praneša 15min skaitytojas, penktadienį, apie 16 val., Šilutėje esančioje Gluosnių gatvėje įvyko avarija. Pirminiais duomenimis, posūkyje „Chrysler“ vairuotojas nesuvaldė automobilio ir nulėkęs nuo kelio rėžėsi į stulpą.

Vietiniai gyventojai atkreipė dėmesį į nugirstą trenksmą ir pro langus pastebėjo besišalinantį vairuotoją. Vienas jų ir iškvietė policijos pareigūnus.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Tuo tarpu prie „Chrysler“ vairo sėdėjęs vyras pasibeldė į šalimais gyvenančio šilutiškio duris ir prašė jį ištraukti atgal į kelią traktoriumi. Akivaizdžiai įkaušusiam vairuotojui vietinis gyventojas nesiruošė padėti, o jo planus visiškai sujaukė atvykę policijos pareigūnai.

Alkoholio matuoklis išsklaidė bet kokias abejones dėl vyriškio blaivumo – nustatytas vidutinis 2,00 prom. girtumas. Vyriškis savo ruožtu neneigė, kad vartojo alkoholį ir ketvirtadienį vakare, ir penktadienį, prieš pat sėsdamas prie vairo.

Nors Šilutės rajono policijos pareigūnai vis dar tikslina įvykio aplinkybes, tačiau įkaušusiam vairuotojui teismo išvengti nepavyks. Jam teks atsisveikinti su vairuotojo pažymėjimu bei gerokai patuštinti piniginę.

15min.lt inf.

Rašyti komentarą