Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Policijos patruliai sulaikė plėšiką

Publikuota: 2010 spalio 21 Kategorija: Nusikaltimai, Teisėtvarka

Antradienį, apie 12 val., Gluosnių gatvėje Šilutės r. PK Viešosios tvarkos skyriaus Kelių policijos patruliai E. Mikalauskas ir I. Levičev sulaikė neblaivų 39 metų šilutiškį R. P., kuris įtariamas iš epilepsijos priepuolio ištiktos moters atėmęs rankinę su pinigais ir dokumentais.

Apiplėšimas buvo įvykdytas tą pačią dieną, apie 9,30 val., H. Šojaus gatvėje, viename iš daugiabučių namų kiemų, kai 1977 m. gimimo traksėdiškę moterį ištiko epilepsijos priepuolis. Pasinaudojęs dūstančios moters bejėgiškumu, prašalaitis nuplėšė nuo jos peties rankinę su asmens dokumentais ir 350 litų ir pabėgo.

Mieste patruliavusiems Šilutės rajono policijos komisariato kelių policijos poskyrio patruliams E. Mikalauskui ir I. Levičevui apie padarytą nusikaltimą pranešė Operatyvaus valdymo poskyrio pareigūnai. Patruliai, turėdami įtariamojo žodinį portretą, pradėjo paiešką, kuri truko apie dvi valandas ir baigėsi įtariamojo sulaikymu.

Nusikaltėlis sulaikytas gretimoje Gluosnių gatvėje su visais įkalčiais. Jam buvo nustatytas vidutinis girtumas (1,86 promilės).

Įtariamasis R. P. jau nekartą buvo teistas už vagystes. Dėl pastarojo nusikaltimo policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamasis uždarytas dviem parom į Šilutės r. PK areštinę.

Rašyti komentarą