Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Su kontrabandiniais rūkalais sulaikytas šilutiškis stos prieš teismą

Publikuota: 2016 gegužės 25 Kategorija: Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai baigė ir perdavė teismui balandžio 12 d. pradėtą ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis.

Pareigūnai, turėdami duomenų, kad Šilutėje vyras neteisėtai disponuoja cigaretėmis, jį sulaikė pačiame nusikaltimo įkarštyje. Aukštumalos g. esančiame garažų masyve kriminalistai asmenį patikrino kaip tik į automobilį „Renault Laguna“ kraunantį dėžes.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Minėtoje transporto priemonėje ir garaže buvo rastas ir išimtas išties nemažas skaičius pakelių cigarečių. Atlikus kratą, suskaičiuota, kad vyras iš viso laikė 5 000 „Nz Gold“ cigarečių pakelių su baltarusiško pavyzdžio banderolėmis, kurių bendra muitinės vertė, įskaitant privalomus sumokėti importo mokesčius, siekia 14 800 eurų.

Asmeniui pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis. Neteisėtai pralobti norėjusiam vyrui už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba laisvės atėmimas iki 7 metų.

Policija ragina gyventojus nelikti abejingiems daromiems teisės pažeidimams ir apie jiems žinomas panašaus pobūdžio nusikalstamas veikas pranešti:
Policijos budėtojų telefonu (8 446) 20 270;
Anoniminiu policijos pasitikėjimo telefonu (8 446) 61 952;
Bendruoju pagalbos telefonu 112.

Tauragės AVPK inf.

Rašyti komentarą