Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Dziudo: Maskvoje sėkmė šypsojosi tik Edvardui Sagalec

Publikuota: 2016 balandžio 27 Kategorija: Kitos sporto šakos, Sportas

E. Sagalec su treneriu R. Lukošiumi. (R. Lukošiaus asmeninio archyvo nuotr.)E. Sagalec su treneriu R. Lukošiumi. (R. Lukošiaus asmeninio archyvo nuotr.)

Savaitgalį Rusijos Federacijos sostinėje Maskvoje vykusiame tarptautiniame dziudo turnyre “SPRING HOPES 2016″ Lietuvai atstovavo 4 Šilutės dziudo klubo „Kumikata“ sportininkai (treneris Rimvydas Lukošius). Tačiau ant nugalėtojų pakylos užkopti pavyko tik Edvardui Sagalec, laimėjusiam turnyro bronzą svorio kategorijoje iki 66 kg.

Ernestui Sagalec, Rokui Šadzevičiui ir Dominykui Šatkui turnyras susiklostė ne taip sėkmingai: laimėję savo pirmąsias dvi kovas, o trečiosiose nusileidę priešininkams, jie buvo priversti nutraukti savo pasirodymus ant imtynių kilimo.

Parama portalui “Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Tačiau šilutiškiai atsigriebė komandinėse varžybose. Broliai Ernestas ir Edvardas Sagalec kartu su Kipro komanda laimėjo visas kovas. Lygiai taip pat gerai sekėsi Dominykui Šatkui, kuris kovojo kartu su vengrais.

Šiame turnyre dalyvavo per 500 dziudoistųiš 18 pasaulio šalių.

O tuo metu Latvijoje, Saldus mieste, vyko tarptautinis vaikų dziudo turnyras. Jame taip pat dalyvavo Šilutės klubo atstovai.

Mantas Sungaila iškovojo trečiąją vietą absoliučioje svorio kategorijoje. Pijus Jogminas ir Nojus Kungys užėmė penktąsias vietas.

Parengta pagal R. Lukošiaus inf.

Rašyti komentarą