Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Traksėdžiuose išaiškintas „taškas“

Publikuota: 2016 balandžio 19 Kategorija: Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnams įkliuvo 47 m. Šilutės rajono gyventojas, savo namuose Traksėdžių kaime laikantis kontrabandinių cigarečių ir naminės degtinės „tašką“.

Pirmadienį pareigūnai nuvyko į Traksėdžius patikrinti turimos informacijos apie ten veikiantį „tašką“. Informacija pasitvirtino. Kartu su namo savininku apžiūrint gyvenamąjį namą virtuvės spintelėje ir kambario spintoje buvo rasta 250 „Fest“ ir „Fest 7“ pakelių cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Virtuvėje ant spintelės pareigūnai rado apie 8,5 l, kaip įtariama, naminukės. Apžiūrėję namų patalpas, pareigūnai paieškas tęsė ūkiniame pastate. Ten, tarp automobilio padangų bei spintelėje, aptikta iš viso 970 pakelių cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Ūkiniame pastate taip pat rasta ir išimta 200 l talpos statinė su dyzeliniu kuru.

Pradėta administracinė bylos teisena.

Tai jau trečias atvejis per pastarąsias 3 savaites, kai policijos pareigūnai Šilutės rajone prigriebia kontrabandinių rūkalų platintojus.

Policija ragina gyventojus nelikti abejingiems daromiems teisės pažeidimams ir apie jiems žinomas panašaus pobūdžio nusikalstamas veikas pranešti:
Policijos budėtojų telefonu (8 446) 20 270;
Anoniminiu policijos pasitikėjimo telefonu (8 446) 61 952 ;
Bendruoju pagalbos telefonu 112.

Parengta pagal Tauragės AVPK inf.

Rašyti komentarą