Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Nevykėlis mašinvagis vėl įkliuvo (video)

Publikuota: 2016 kovo 03 Kategorija: Nusikaltimai, Teisėtvarka

Mašinvagis nuvažiavo nuo žvyrkelio ir įklimpo. (stop kadras)Mašinvagis nuvažiavo nuo žvyrkelio ir įklimpo. (stop kadras)

Neseniai Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (toliau – Tauragės AVPK) informavo visuomenę apie jaunuolį, kuris 3 kartus nesėkmingai bandė pavogti automobilius. Vakar, kovo 2-ąją, šis nevykėlis mašinvagis įkliuvo ketvirtą kartą.

Trečiadienį apie 10 val. į Tauragės AVPK Šilutės rajono policijos komisariatą kreipėsi 41 m. Šilutės gyventoja, kuri pastebėjo, kad iš jos kiemo, esančio Šilutėje, Cintjoniškių g., buvo pavogtas jos automobilis „Audi 80“. Tą pačią dieną apie 13.55 val. automobilio vagis buvo sulaikytas.

Susijęs: „Kai nesiseka, tai nesiseka: nevykėlis automobilių vagis vėl įkliuvo policijai“

Pareigūnai sulaukė pranešimo, kad į vieno asmens kiemą įvažiavo įtartina transporto priemonė, kurios duomenys atitiko pavogtosios „Audi“, todėl nedelsiant buvo išsiųsti 3 policijos ekipažai. Minėtas automobilis buvo pastebėtas Šilutės r., Katyčių sen., Antšyšių k. Pareigūnams mėginant jį sustabdyti, transporto priemonės vairuotojas spustelėjęs greičio pedalą, stengėsi atsikratyti pareigūnų, tačiau nesuvaldęs automobilio nuvažiavo nuo žvyrkelio ir įklimpo. Pasprukti mėginęs vaikinas buvo sulaikytas.

Nevykėlio mašinvagio gaudynės (video):
https://www.youtube.com/watch?v=ZzRBDntthY8&feature=youtu.be

Paaiškėjo, kad tai tas pats 19-metis, kuris šiais metais nesėkmingai bandė pavogti 3 automobilius.

Regis įtariamasis nenutuokia, kokie nemalonumai jo laukia. Šiuo metu į teismą perduotos 3 bylos, netrukus jį pasieks ir 4 byla. Šiuo metu dėl pastarosios vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d. Vaikinui už šią vagystę gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki 6 metų.

Tauragės AVPK inf.

1 skaitytojų komentaras
vycka 2016 kovo 4d., 10:225.20.115.192

Patikslink iš kokio kiemo. Buvo mėginta daugiau…

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą