Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Klaipėdoje pagrobtas studentas surastas Šilutėje. Įtariami nusikaltėliai sulaikyti

Publikuota: 2016 kovo 02 Kategorija: Nusikaltimai, Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Vienas iš pagrobėjų – niekur nedirbantis, už vagystę ir valstybės tarnautojo įžeidimą teistas šilutiškis.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos (VPK KPONTV) pareigūnai per 4 valandas sulaikė galimus įtariamuosius dėl vienos uostamiesčio mokyklos studento pagrobimo bei kitų galimai padarytų nusikaltimų.

Kovo 1 d., apie 13.00 val., bendrajame pagalbos centre (BPC) gautas pagalbos skambutis, kurio metu asmuo trumpai pranešė, jog yra pagrobtas ir vežamas vienos Klaipėdos mieste veikiančios taksi bendrovės automobiliu. Informacija buvo perduota Klaipėdos apskrities VPK.

Klaipėdos apskrities VPK KPONTV nedelsiant buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto laisvės atėmimo, atlikti pirminiai neatidėliotini tyrimo veiksmai. Policijos pareigūnai greitai nustatė galimo įtariamojo asmenybę.

Bendradarbiaujant su Tauragės apskrities VPK pareigūnais jis ir jo bendrininkas apie 17.00 val. buvo sulaikyti Šilutėje, Melioratorių al. esančiame daugiabutyje. Įtariamojo bute buvo ir pagrobtas nukentėjusysis.

Įtariama, kad niekur nedirbantis už vagystę ir valstybės tarnautojo įžeidimą teistas šilutiškis bei jo bendrininkas, dirbantis taksistu, iš vienos Klaipėdos mokyklos bendrabučio kambario pagrobė nukentėjusiojo kompiuterį, drabužius bei kitus daiktus.

Taip pat gauta duomenų, kad vienas įtariamasis vertė nukentėjusįjį sumokėti jam daugiau nei 1 300 Eur už neva jo problemas su policija dėl vagysčių iš nukentėjusiojo motinos drabužių parduotuvės.

Sulaikytiesiems pareikšti įtarimai dėl neteisėto laisvės atėmimo. Sprendžiamas klausimas dėl kitų nusikalstamų veikų, t. y. galimo plėšimo ir turto prievartavimo inkriminavimo bei kardomosios priemonės – suėmimo įtariamiesiems paskyrimo.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius (ONKTS).

Už neteisėtą laisvės atėmimą numatyta bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 4 metų.

Klaipėdos AVPK inf.

2 skaitytojų komentarai
saunuoliai 2016 kovo 2d., 12:5484.15.185.125
Policija reagavo SUPER,kad visada taip dirbtu galetume ANGELAIS SARGAIS vadinti

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 14 Thumb down 2

Atsakyti

N 2016 kovo 2d., 21:1786.25.51.112

Labai ydomu kas cia per veikejai ir kas nukentejusysis

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą