Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Neblaivaus šilutiškio kelionė baigėsi Panemunėje

Publikuota: 2010 rugpjūčio 30 Kategorija: Pasienyje, Teisėtvarka

Pagėgių savivaldybės Panemunės miestelyje pasieniečiai sulaikė neblaivų šilutiškį, kuris vairavo keturratį motociklą. Vairuotojo pažymėjimą sulaikytasis jau anksčiau buvo pragėręs.

Nemuno pakrante keturračiu motociklu važinėjantį vyriškį pasieniečiai pastebėjo sekmadienį per pasienio su Rusija stebėjimo sistemą. Lauko kelyje motociklas apvirto, bet vairuotojas jį pakėlė ir tęsė pasivažinėjimą Nemuno pakrante.

Pasieniečiai nutarė patikrinti vairuotoją ir jį sulaikė. Paaiškėjo, kad 25 – erių šilutiškis važiavo keturračiu motociklu “Yamaha Grizzly” be valstybinių numerių ir neturėdamas vairuotojo pažymėjimo. Vyras jį buvo praradęs anksčiau, kai įkliuvo neblaivus už vairo.

Sulaikytasis neturėjo ir asmens dokumentų, kurie privalomi būnant pasienio ruože. Nuo jo sklido alkoholio kvapas. Vėliau jam buvo nustatytas 1,21 promilės girtumas.

Šilutiškis aiškino, kad motociklą pasiskolino iš draugų.

Dėl Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimo VSAT pareigūnai šilutiškį įspėjo. Tačiau kur kas didesnių nemalonumų vairuotojas dar sulauks iš policijos, kuriai jį perdavė pasieniečiai.

Policininkai šilutiškiui pradėjo administracines teisenas dėl vairavimo neblaiviam, Kelių eismo taisyklių pažeidimo, nulėmusio kitiems asmenims priklausančių transporto priemonių sugadinimą, ir dėl keturračio vairavimo tvarkos pažeidimų.

Rašyti komentarą