Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutė miesto svečių akimis

Publikuota: 2015 rugpjūčio 17 Kategorija: Nuo'monės

'Olandiškos bangos' fragmentas. Iš toliau vaizdas gerokai prastesnis. (Liudo Mockaus nuotr.)'Olandiškos bangos' fragmentas. Iš toliau vaizdas gerokai prastesnis. (Liudo Mockaus nuotr.)

Penkiolika tūkstančių litų (daugiau kaip 4,3 tūkst. Eur) rajono biudžetui atsiėjusi „olandiška banga“ prie Šilutės r. savivaldybės administracijos pastato miesto viešniai Rūtai primena apleistą pievą.

„Šią vasarą lankiausi Šilutėje. Tikrai labai gražus miestas, sutvarkyta aplinka, miesto skverai, ypač gražu žydinčios kaskadinės piramidės, prie Šilutės seniūnijos maloniai nuteikia drugelis, žydintys gėlynai prie parko ir karių kapinių. Tačiau pravažiuojant savivaldybę nemaloniai į akis krenta gėlynai, kurie auga kaip apleista lauko pieva, – rašo mums ponia Rūta. – Vietiniame Šilutės laikraštyje skaičiau, kad tai jaunų architekčių sukurta „olandiška banga“. Iš tikrųjų idėja, matyt, pavyko, nes pieva ir banga, matyt, panašu, tik skirtumas, kad lauko pieva auga natūraliai, o „olandiškai bangai“ sukurti reikėjo penkiolikos tūkstančių litų.

Tikiu, kad šilutiškiai yra kūrybingi, šaunūs žmonės ir jie turės pakankamai energijos ir idėjų sutvarkyti tą gėlyną prie savivaldybės.“

Tokio pat turinio elektroninį laišką Rūta išsiuntė ir Šilutės rajono savivaldybės merui bei administracijos direktoriui.

6 skaitytojų komentarai
butaforija 2015 rugpjūčio 17d., 19:0978.61.11.158
Absoliuti tiesa – tas ,,gėlynas” bado akis ir šilutiškiams. Nemalonu žiūrėti į tokį ,, gėlyną”.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 19 Thumb down 4

Atsakyti

Nuo'mone - kandis 2015 rugpjūčio 18d., 10:275.20.107.167

Op’tineidžerių euforijai akių apsauginiai kabučių rėmeliai žydinčiose kaskaduos piramidėse:
nu teikia jo malonei drugelis -”absoliuti tiesa”
na į akis nekrenta iš pievos -”gėlynO”O’ba”:-(

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 1

Atsakyti

šilutiške 2015 rugpjūčio 19d., 07:5778.61.128.209

Artėja žuvienės virimo čempionatas, kaip ir kiekvienais metais suvažiuos svečių ir dalyvių iš kitų rajonų, manau šis ,,meno šedevras”jiems nesuteiks malonių įspūdžių…Mums, šilutiškiams tikrai gėda, kad nematom jog ,,karalius nuogas”. …

Įvertink komentarą: Thumb up 5 Thumb down 2

Atsakyti

Tikėjimo Brolis 2015 rugpjūčio 19d., 15:355.20.107.167

Tikėjimo Brolis

Ar fėja, žaviai virpanti čia, nenusitrauktų su manomuoju jos tokiu matomuoju šiltam įspūdžiui veidaknygės asmenukėje… Mumiems, šilo kiškiams, tikrai atlėgtų gedėjimas, kad su karaliumi (kaip jį tamsta iš arti gerokai puikiau mato) tuomi kartu paėjėjote
kur anas šiaip pėsčias vaikšto. …
P.S. (po skrietu)
Tokiu pat atsidavimu bus pamaloninta mumiais uoliai tikinti sesė p. Rūta Viešnia, taip pasišventusiai po Žolinių skaitanti lit‘aniją, tarsi Sekminių karvė raliuotų natūralios pievos fragmente (iš toliau vaizdas gerokai prastesnis), skambinant Jurginių varpeliams, užlieta šiltos 3skant9 bangos…:
„…tikiu, kad šilutiškiai yra kūrybingi, šaunūs žmonės ir jie turės pakankamai energijos ir idėjų sutvarkyti tą gėlyną prie savivaldybės…“…ir sergėk mus nuo ditirambų kaskaduos krentantiems gėlynams nuo šio drugio pikto…

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 0

Atsakyti

Skonio reikalas 2015 rugpjūčio 19d., 12:1178.61.27.149
Žavimės su šeima ir savo svečiais šiuo nuostabiu tarsi natūralių pievų gėlių išaugintu gėlynu, beje panašiai puošiamais gėlynais didžiuojasi Vokietijos, Olandijos miestai. Seniūnijos drugelis manau tiktu ant betoninio grindinio vaikų darželio teritorijoje, o kaskadinių piramidžių gėlynai būdavo priimtinas sprendimas gal prieš pora dešimtmečių ten kur neužtekdavo vietos gėlynams įrengti; tiesa jie abu labai tinka prie merų žuvies “paminklo”. Matyt toks dabar Lietuvos užkampio supratimas apie viešųjų erdvių puošybą.

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 5 Thumb down 5

Atsakyti

111 2015 rugpjūčio 23d., 12:5078.61.10.135

Seniunijos drugelis tiktu prie muziejaus vaiku žaidimo aikšteleje. Bendrai toje aikštelėje
trūktsta gėliu.

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 2

Atsakyti

Rašyti komentarą