Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Gyventojai kviečiami paminėti „Saugios kaimynystės“ dieną

Publikuota: 2015 gegužės 20 Kategorija: Teisėtvarka

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Tauragės apskr. VPK) aptarnaujamoje teritorijoje bus minima „Saugios kaimynystės“ diena. Ta proga Tauragės apskr. VPK Šilutės rajono policijos komisariato (toliau – Šilutės r. PK) pareigūnai nori pakviesti savo miesto ir rajono gyventojus į šį renginį.

Gegužės 25 d. 11 val. Šilutės r. PK, esančiame Šilutėje, Lietuvininkų g. 31, vyks susitikimas su ūkininku, politiku ir mecenatu Ramūnu Karbausku. Renginio svečias pristatys Naisius kaip mažąją Lietuvos kultūros sostinę, kalbės apie Šiaulių rajoną, kur yra kuriama blaivi kultūra. Susitikimo tikslas – ne tik išklausyti ir pabendrauti, bet ir pasisemti idėjų, išgirsti patarimų, kaip puoselėti ne tik gražią, saugią, bet ir „blaivią“ aplinką.

Seniūnus, savivaldybės tarybos narius ir savivaldos atstovus, bendruomenės pirmininkus, saugių kaimynysčių kuratorius, policijos rėmėjus bei Šilutės miesto ir rajono gyventojus maloniai kviečiame kartu su mumis paminėti „Saugios kaimynystės“ dieną ir drauge pasisemti kitokios patirties.

Tauragės AVPK inf.

Rašyti komentarą