Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

E. Vaitkutė – penktąkart geriausia Lietuvos policijos sportininkė

Publikuota: 2015 sausio 23 Kategorija: Kitos sporto šakos, Sportas

armpower.lt nuotr.armpower.lt nuotr.

Baigėsi praėjusių metų geriausių policijos sportininkų rinkimai. Sportininkai buvo renkami iš sudaryto kandidatų sąrašo pagal policijos įstaigų pateiktus duomenis. Pasiekdama tam tikrą šio renginio rekordą, penktą kartą iš eilės geriausia policijos sportininke buvo pripažinta Šilutės policijos pareigūnė, daugkartinė pasaulio ir Europos rankų lenkimo čempionė Eglė Vaitkutė.

Šiemet geriausiųjų dešimtukui buvo pasiūlyti 25 kandidatai iš įvairiausių policijos įstaigų. Kiekviena įstaiga sudarė ir organizatoriams pateikė po 10 siūlomų kandidatų į geriausius sportininkus. Sportininkas, įrašytas pirmuoju numeriu gavo 10 taškų, antruoju – 9 taškus, trečiuoju – 8 taškus ir t. t. Už savo įstaigoje dirbantį sportininką nebuvo galima balsuoti.

E. Vaitkutei pavyko surinkti 98 taškus. Nuo pirmos vietos, atsilikęs vos 3 taškais, antruoju buvo pripažintas Rimvydas Spėčius (kulkinis šaudymas) iš Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės “Aras”. Trečioji vieta atiteko dziudo ir sambo imtynininkui iš Vilniaus apskr. VPK Linui Švambariui, surinkusiam 81 tašką.

Šiais metais į dešimtuką buvo išrinktos 5 moterys ir 5 vyrai.

Geriausių 2014 m. policijos sportininkų pagerbimas vyks 2014 m. vasario 3 d. Policijos departamente prie Vidaus reikalų ministerijos.

www.policija.lt inf.

Rašyti komentarą