Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Didžioji “Minijos naftos” taurė iškeliavo į Švėkšną

Publikuota: 2014 gegužės 28 Kategorija: Krepšinis, Sportas

sveksnosnauijienos.lt nuotr.sveksnosnauijienos.lt nuotr.

Kelis mėnesius vyko kaimiškųjų mokyklų krepšinio lygos turnyras. Jame dalyvavo 5 pagrindinių mokyklų ir 5 gimnazijų komandos. Buvo žaidžiama 2 ratų sistema, tad Švėkšnos “Saulės” gimnazijos krepšinnkams teko žaisti ir namuose, ir važiuoti į svečius.

Priekulėje vyko baigiamoji „Minijos nafta 2014 m.“ taurės krepšinio šventė. I. Simonaitytės gimnazijos direktorius A. Alčauskis, „Minijos naftos“ generalinis direktorius Thomas M.Haselton, MKL lygos prezidentė, gimnazijos direktoriaus pavaduotoja L. Kaltauskienė apdovanojo lygos dalyvius, jie plojimais atsilygino už gražias sportines varžybų akimirkas.

Gimnazijų grupėje žymiai pranašesni buvo mūsų gimnazijos vaikinai, iškovoję didžiausią taurę, nugalėtojų medalius ir 300 Lt čekį sportiniam inventoriui įsigyti. Antroje vietoje liko Veiviržėnų J. Šaulio gimnazija, trečioje – Priekulės I. Simonaitytės gimnazija, ketvirtoji vieta atiteko vainutiškiams, penktoji – Šilalės r. Pajūrio S. Biržiškio gimnazijos vaikinų komandai.

Pusfinalyje mūsiškiai nesunkiai įveikė Vainuto gimnazijos komandą – 81:46, o finale – rezultatu 82:45 laimėjo prieš Veiviržėnų J. Šaulio gimnazijos krepšininkus.

Uždarymo dieną mokinių rinktinė žaidė draugiškas rungtynes su „Minijos naftos“ vyrais ir laimėjo rezultatu 99:75. Mokinių rinktinėje žaidė T. Nausėdas, E. Pocius ir K. Blaževičius.

Švėkšniškis Tadas Nausėdas pateko į taikliausių tritaškininkų trejetuką, buvo išrinktas naudingiausiu turnyro žaidėju.

Iki pergalės reikėjo žaisti 11 rungtynių. Komandos dėkingos tiek savo mokytojams, tiek organizatoriams. Varžybos vyko kaip reta draugiškai, o pralaimėję žadėjo daugiau treniruotis ir geriau žaisti kitąmet.

Audrius Urmulevičius, Švėkšnos „Saulės“ gimnazijos komandos vadovas

sveksnosnaujienos.lt inf.

Rašyti komentarą