Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Trečias kartas nemelavo

Publikuota: 2013 rugpjūčio 27 Kategorija: Nusikaltimai, Teisėtvarka

Į šią 'kebabinę' per mėnesį buvo įsibrauta net tris kartus. (Policijos nuotr.)Į šią 'kebabinę' per mėnesį buvo įsibrauta net tris kartus. (Policijos nuotr.)

Šilutės policijos pareigūnai išaiškino nepilnamečių grupuotę, kuri per mėnesį net tris kartus apvogė tą patį greitojo maisto vagonėlį miesto centre, prie didžiosios maksimos.

Pirmąjį kartą apie vagystę iš greitojo maisto vagonėlio policijai buvo pranešta prieš mėnesį. Šeimininkė tuomet pasigedo įvairių produktų. Policijoje dėl vagystės buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Dar kartą išlaužtą vagonėlio stoglangį šilutiškė aptiko praėjusį šeštadienį, o po kelių dienų – pirmadienio naktį – vagys vėl į jį įsibrovė ir susirinko visus viduje buvusius maisto produktus: mėsą, majonezą, daržoves ir kt.

Vis dėlto trečias kartas ilgapirščiams buvo lemtingas – septyni nepilnamečiai vaikinai buvo sulaikyti.

Netrukus paaiškėjo, kad 13-17 metų jaunuoliai apšvarino ne tik „kebabibę“, bet ir vieną iš Šilutėje veikiančių maisto parduotuvių. Čia jaunuosius vagišius sudomino stiprieji gėrimai, alus ir bulvių traškučiai.

Penkiems vaikinukams jau pareikšti įtarimai dėl vagysčių, kitus du nuo baudžiamosios atsakomybės išgelbėjo jaunas amžius.

Visi sulaikytieji  mokosi Šilutės rajono bendrojo lavinimo mokyklose.

Parengta pagal policijos inf.

Rašyti komentarą