Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Nemuno deltos regioninio parko produkto ženklas

Publikuota: 2013 liepos 01 Kategorija: Paslaugos, Verslas

Nemuno deltos regioninio parko direkcija drauge su VšĮ “Baltijos aplinkos forumas” įgyvendina projektą “Darnios Lietuvos saugomų teritorijų puoselėjimas”. Viena iš projekto veiklų yra Saugomos teritorijos produkto ženklo įdiegimas.

Nemuno deltos regioninio parko produkto ženklas – tai vienas iš būdų skatinti parko lankytojus paslaugas ir produktus įsigyti iš vietos gyventojų. Šis ženklas padės atpažinti, kad paslauga teikiama ar produktas pagamintas vietos gyventojo.

Ženklo turėtojais pirmiausiai bus tie, kurie gyvena ar vykdo veiklą Nemuno deltos regioniniame parke, taip pat savo veikla nepažeidžia saugomų vertybių, turi etnografiniam regionui būdingus produktus, teikia naudą vietos bendruomenei. Tokiu būdu siekiama skatinti vietos ekonomiką, sudaryti palankesnes sąlygas gyventojams, skatinti partnerystę tarp vietos gyventojų ir Nemuno deltos regioninio parko direkcijos.

Ženklas bus suteikiamas pagal pateiktas paraiškas ir įvertinus paraiškų teikėjų atitikimą nustatytiems kriterijams. Sprendimus dėl ženklo suteikimo priims Nemuno deltos regioninio parko direktoriaus patvirtinta taryba.

Paraiškos formą, ženklo suteikimo kriterijus ir kitus dokumentus galima atsisiųsti iš čia: http://www.nemunodelta.lt.

Iškilus klausimams galite kreiptis telefonu ( 8 441) 75050, mob. tel. 8 64726719 arba el. paštu: a.jakstaite@nemunodelta.lt.

Aurelija Jakštaitė, Nemuno deltos regioninio parko direkcijos vyr. specialistė

Rašyti komentarą