Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Robertas Kuncaitis keliasi į Čekiją

Publikuota: 2013 birželio 18 Kategorija: Krepšinis, Sportas

ve.lt nuotr.ve.lt nuotr.

Šilutiškis krepšinio treneris pakviestas pasidarbuoti trenerio asistentu Nymburgo ČEZ klube, praneša portalas 15min.lt.

R. Kuncaitį į savo štabą pakvietė buvęs Lietuvos krepšinio rinktinės strategas Kęstutis Kemzūra, pasirašęs su Nymburgo ČEZ klubu 2 metų sutartį.

Praėjusį sezoną R. Kuncaitis buvo Nacionalinėje krepšinio lygoje rungtyniaujančios Alytaus „Dzūkijos“ trenerio asistentas.

15min.lt

1 skaitytojų komentaras
Vygaudas Keraitis 2013 birželio 20d., 13:0978.57.224.234

Nustebinsiu. Bet visų pirma džiaugiuos ir sveikinu su augančia krepšinio trenerio karjera. Prisistatau. Dirbu su giminės geneologiniu medžiu ir aiškėja, kad mudviejų seneliai tarpusavyje buvo broliai. Šiais metais liepos mėn. 13 d. 12 val. Kuncaičių giminės atstovai (kurie žino apie vienas kitą) Kaimelio/Kidulių bažnyčioje (ties Jurbarku kitoje Nemuno pusėje) 19 kartą renkasi į giminės susitikimą. Vienais metais Kuncaičių atstovų iš Šilutės kartu su Juknais iš Pagėgių ir Juškiais iš Tauragės dalyvavo ir giminystės ryšiai buvo patvirtinti, bet vėlesniais metais vis negalėdavo atvykti ir galiausiai pasimetėm. Nors sutarta data nepasikeitė – renkamės kiekvienais metais liepos antrą šeštadienį, tik atskirai atsakingas patikslina valandą ir vietą. Šiais metais atsakingu esu aš. Tad mano pareiga surasti kaip galima daugiau giminaičių. Visus kviečiame ir su šeimos nariais.
Konsultacijos tel.8 682 43867

Įvertink komentarą: Thumb up 2 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą