Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Praregėjimas

Publikuota: 2012 spalio 30 Kategorija: Nuo'monės

Politikai ir vystyklai turi būti keičiami dažnai ir dėl tos pačios priežasties. (Agatha Christie)

Aukšto posto praradimas dažną lietuvį ne tik išlaisvina iš priklausomybės nuo išskirtinai siaurų (asmeninių, politinių) interesų, bet ir į mus supantį pasaulį jie ima žiūrėti tartum visai kitomis akimis.

Antai Rolandas Paksas savo laiku yra prisipažinęs (spaudos konferencijoje Šilutėje), kad praradęs šalies vadovo postą jis pamatė, jog gyvenime yra daugiau gražių dalykų…

Panašiai nutiko ir Vigilijui Pozingiui. Nors būdamas žymiai mažesnio politinio kalibro už prieš tai minėtąjį, tačiau ir jis po to, kai buvo nušalintas nuo Šilutės rajono savivaldybės mero pareigų, pastebimai pasikeitė: pradėjo ieškoti racionalumo vietos valdžios sprendimuose, ėmė prieštarauti Savivaldybės aparato išlaikymo išlaidų didinimui ir kita.

Panašių politinio sveikimo – praregėjimo požymių pastaruoju metu galima įžvelgti ir buvusių (mero) V. Pozingio pavaduotojų, kitų buvusios rajono valdančiosios daugumos narių, po perversmo nugrimzdusių į Tarybos opoziciją, pasisakymuose bei elgesyje.

Žodžiu, mūsų valdžiažmogiams – valdžią mėgstantiems ir jos siekiantiems bet kokia kaina žmonėms – postų praradimas – tik į gera.

Visada be pykčio,
Orestas

1 skaitytojų komentaras
Nepartinis 2012 spalio 30d., 20:2688.118.191.58
Nesuklyskite, tas ” į gerą” bus tol kol gaus naują postą.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 24 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą