Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Naujasis Šilutės policijos viršininkas žada permainų

Publikuota: 2012 spalio 02 Kategorija: Teisėtvarka

S. Mikutavičius žada negailestingai kovoti su kelių chuliganais, kitomis Šilutės kraštui būdingomis negerovėmis. (Oresto Lidžiaus nuotr.)S. Mikutavičius žada negailestingai kovoti su kelių chuliganais, kitomis Šilutės kraštui būdingomis negerovėmis. (Oresto Lidžiaus nuotr.)

Šilutės rajono policijos komisariatui nuo praeito ketvirtadienio vadovaujantis vyresnysis komisaras Sigitas Mikutavičius teigia būsiantis atviras visuomenei (kiek leidžia policijos veiklą reglamentuojantys įstatymai – red. pastaba) ir tikisi jos supratimo bei palaikymo.

Policijos – Angelų sargų dieną, spalio 2 – ąją, S. Mikutavičius pakvietė Šilutės žiniasklaidos darbininkus neoficialaus pokalbio prie puodelio kavos – tai yra „ne spaudai“. Todėl didžioji dalis vyresniojo komisaro išsakytų minčių apie kriminogeninę padėtį Šilutės rajone ir vietos policiją slegiančias problemas šį kartą tegul lieka „už kadro“.

S. Mikutavičius teigia, kad Šilutės rajone jis su niekuo nėra susaistytas nei giminystės, nei artimos draugystės ryšiais, – suprask, jam interesų konfliktas negręsia, – ir žada negailestingai kovoti su kelių chuliganais, kitomis mūsų kraštui būdingomis negerovėmis.

Permainų žadama ir Šilutės policijos komisariato veikloje.

Vėliau, kai apsipras naujoje tarnybos vietoje, S. Mikutavičius teigia būsiantis labiau atviras visuomenei. O iš jos vyresn. komisaras norėtų daugiau supratimo ir palaikymo – kad ir avansu.

Anksčiau S. Mikutavičius yra dirbęs Šilalės ir Tauragės policijoje, o nuo 2007 – ųjų lapkričio iki paskyrimo į Šilutės rajono policijos komisariato viršininko pareigas vadovavo Pagėgių savivaldybės policijai. Jis ne kartą skatintas piniginėmis premijomis, apdovanotas pirmojo laipsnio Vidaus reikalų ministerijos atminimo ženklu “Tėvynės labui” bei trečiojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklu “Angelas sargas”.

4 skaitytojų komentarai
Joo 2012 spalio 2d., 19:3888.118.191.58
Nu va, vėl senas braižas, kovos su kelių chuliganais: netyčia ant linijos užvažiavusiais, pavėluotai posūkį įjungusiais,ar nerturinčiais kokio popierėlio.
Žodžiu kovos su netyčia prasižengusiais dorais piliečiais ir rinksis pinigėlius, nes jie uoliausiai moka. Kad taip uoliai kovotų su ramybės drumstėjais gyvenamosiose vietose.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 26 Thumb down 3

Atsakyti

siaip 2012 spalio 3d., 07:2078.61.113.143
ramybes drumstejai(bent jau Armalenuose) yra ju zmones , teikiantys info musu sauniai policijai….

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 7 Thumb down 0

Atsakyti

Kita nuomone 2012 spalio 3d., 09:3088.119.138.11
Kas atkeliauja iš Pagėgių mums sukialia daug abejonių.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 16 Thumb down 0

Atsakyti

Taip, 2012 spalio 3d., 13:1078.61.35.108
supratimo ir palaikymo S.Mikutavičius iš visuomenės nori jau dabar, bet jai atviras žada būti vėliau, kai apsipras. To prašo per visuomenės sarginius šunis – žurnalistus- ir juos pamaitina prie kavos puodelio makaronais ant ausų – žiniomis ‘ne spaudai’. Ir ką jie su jomis darys? Archyvuos? Ir kokia iš to skaitytojui nauda?
“Pamaryje” yra tekę skaityti, kaip S.Mikutavičius , dirbdamas Pagėgiuose, yra viešai šaipęsis iš šalies dienraščių žurnalistų, rašiusių apie pasienyje žūstančius dėl kontrabandos. Neva jie ‘nusiobuoliavo’. Spėju, kad karjerai iš Pagėgių į Šilutę tokia pozicija viršininkui labai padėjo.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 8 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą