Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės futbolininkai neapsisprendžia

Publikuota: 2010 kovo 18 Kategorija: Kitos sporto šakos, Sportas

FK_SiluteLietuvos futbolo federacija (toliau – LFF) negali paskelbti 2010 metų sezono I lygos tvarkaraščio, nes ne visi klubai yra pateikę galutinį apsisprendimą dėl savo dalyvavimo, skelbia LFF svetainė internete.

Praėjusį penktadienį LFF Vykdomojo komiteto posėdyje buvo nuspręsta, kad LFF I lygos čempionate šiais metais dalyvaus ne daugiau kaip 10 komandų.

Pasak LFF varžybų vykdymo skyriaus direktoriaus Nerijaus Dunausko, didžiausia problema sudarant LFF I lygos čempionato tvarkaraštį yra “Šilutės” neapsisprendimas dėl dalyvavimo I lygoje.

“Iki kovo 12 dienos klubas turėjo informuoti dėl dalyvavimo I lygoje, tačiau atsakymo nesulaukėme. Negavę oficialaus atsakymo, negalime paruošti LFF I lygos čempionato tvarkaraščio. Tai sukelia papildomų sunkumų tiek federacijai, tiek I lygos klubams ir jų gerbėjams”, – teigė N. Dunauskas.

Antradienį LFF išsiuntė Šilutės klubui oficialų kreipimąsi, kuriame buvo nurodytas paskutinis terminas dėl FK “Šilutė” apsisprendimo dalyvauti I lygos čempionate – kovo 19 d. 12 val.

Sulaukus klubo atsakymo bus paruoštas ir paskelbtas čempionato tvarkaraštis.

LFF I lygos čempionato startas numatytas balandžio 10 dieną.

Rašyti komentarą