Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Ir namą šildė, ir samanę varė…

Publikuota: 2012 balandžio 17 Kategorija: Nusikaltimai, Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Antradienį, balandžio 17 d., Šilutės policijos pareigūnai Ž. V. (gim. 1976 m.) sodyboje Degučių kaime aptiko naminės degtinės varyklą, kurios krosnis buvo naudojama ne tik samanės gamybai, bet ir gyvenamojo namo šildymui, o žlaugtais buvo penimi gyvuliai.

Naminės aparatą ir beveik 3000 litrų raugo pareigūnai aptiko ūkinio pastato rūsyje. Į požeminę patalpą buvo galima patekti tik pro sienoje iškirstą ir gerai malkomis užmaskuotą angą.

Dėl neteisėto namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų gamybos ir aparatų, skirtų alkoholiniams gėrimams gaminti naudojimo ir pagaminimo, Šilutės policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Prieš keturis mėnesius šioje sodyboje buvo rasta ir išimta apie 1 litrą namų gamybos alkoholio. Jos šeimininkui Ž. V. dabar gresia baudžiamoji atsakomybė.

Parengta pagal Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato inf.

1 skaitytojų komentaras
Už teisybę 2012 balandžio 18d., 10:4688.119.138.11
Geriau žmogui padėtų įteisinti verslą o nebaustų. Visoje europoja tai joks nusikaltimas, močiutės prekiauja visiškai laisvai užpiltinėmis ir nieko nebijo. Tik pas mus Lietuvoje baiminamasi, kad alkocholio monopolistams būtų geriau. Neabejoju, kad yra koks nors magnatas, kuris dosniai remia valdančias partijas ir džiaugisi. O vagšus ūkininkus, kaimo žmones smaugia policininkai.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 15 Thumb down 2

Atsakyti

Rašyti komentarą