Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutės policija kviečia gyventojus netylėti

Publikuota: 2012 vasario 27 Kategorija: Teisėtvarka

Praeitą savaitę į Šilutės r. policijos komisariato salę susirinkusiems rajono seniūnijų vadovams buvo išdalytos pašto dėžutės, skirtos anoniminiams pranešimams apie teisėtvarkos pažeidimus ar nusikalstamas veikas.

Artimiausiu metu jos bus pakabintos visose Šilutės rajono seniūnijose.

PK vyresniosios specialistės Nerijos Ropienės teigimu, policija siekia, jog visuomenė galėtų išreikšti nepasitenkinimą galimai daromais nusikaltimais bei pažeidimais ir teiktų kuo daugiau anoniminės informacijos.

Pasak N. Ropienės, raktelius nuo dėžučių turės seniūnai. Dėžutėse raštus pranešimus jie turės perduoti Klaipėdos AVPK Šilutės rajono policijos komisariatui.

Policijos pareigūnai, atsakingi už teisės pažeidimų prevenciją, operatyviai reaguos į pranešimus, neapsiribos vien žodiniais įspėjimais, kaltus asmenis trauks baudžiamojon atsakomybėn.

Policijos manymu, labiausiai riesta dabar turėtų būti naminukės gamintojams.

Šilutės policija primena, kad nuo balandžio 1 d. Šilutės r. PK bus pavaldus jau ne Klaipėdos, bet Tauragės AVPK. Todėl Šilutės rajono kelius kontroliuos tik tauragiškiai patruliai. Tikėtina, kad jų keliuose bus mažiau, nei iki šiol šilutiškių pareigūnų. Todėl pareigūnams labai pravers gyventojų budrumas.

Beje, dėl pastebėtų pažeidimų, kuriuos reikia užkardyti nedelsiant, galima skambinti Šilutės r. PK pasitikėjimo telefonu 8-441 61 573 arba 112.

1 skaitytojų komentaras
Nepartinis 2012 vasario 27d., 23:1278.59.63.123
Daugiausia teisės pažeidimų daroma teisme, bet policija į tai visiškai nekreips dėmesio.

Svarstytinas. O kaip tu manai? Thumb up 6 Thumb down 3

Atsakyti

Rašyti komentarą